0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
hvala vam puno, to je ta ribica i ja bih sad da ubijem onog idiota od prodavaoca nakon sto sam prociotao clanak na linku, ubicu se kako sam mogao da povjerujem tom idiotu. istina od toga sto mi je rekao je samo da je stvarno rjetka riba, ali ne i da kad poraste (ako poraste) bude ruzna, i da joj prija hladna voda i da se hrani algama i hrane pogodna za japanke i da se lepo slaze sa njima. vidim dajoj moj akvarij ne prija ali kako da cuvam samo jednu pa jadno je a ne da mi se da kupim drugu da bi je mucio posto je hladnovodna riba a ja imam tropski akvarijum, pomozite molim vas, a kreten nece da je uzme natrag po toj ceni koj sam platio nego sece pola( platio sam je kako diskusa). nikad vise necu da mu udjem u radnju, otkako cu ga prebiti za zadnji put,
Citat: prco mkhvala vam puno, to je ta ribica i ja bih sad da ubijem onog idiota od prodavaoca nakon sto sam prociotao clanak na linku, ubicu se kako sam mogao da povjerujem tom idiotu. istina od toga sto mi je rekao je samo da je stvarno rjetka riba, ali ne i da kad poraste (ako poraste) bude ruzna, i da joj prija hladna voda i da se hrani algama i hrane pogodna za japanke i da se lepo slaze sa njima. vidim dajoj moj akvarij ne prija ali kako da cuvam samo jednu pa jadno je a ne da mi se da kupim drugu da bi je mucio posto je hladnovodna riba a ja imam tropski akvarijum, pomozite molim vas, a kreten nece da je uzme natrag po toj ceni koj sam platio nego sece pola( platio sam je kako diskusa). nikad vise necu da mu udjem u radnju, otkako cu ga prebiti za zadnji put,A zašto si tako brzopleto kupio SKUPU ribu o kojoj ništa ne znaš? I to još dvije???