Srpanj 21, 2025, 05:37:13 prijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: nova ribica  (Posjeta: 3913 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline prco mk

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • **
nova ribica
« u: Siječanj 18, 2008, 10:39:00 prijepodne »
nabavio sam par ribica t.z. azijaticus, divna riba divno izgleda ali u radnji gde sam kupio nisu znali da mi objasne kakva je i kako se cuva, pa bih zamolio vas dobre ljude da mi pomognete, pokusacu da postavim i slike, hvala vam najlepsa
volite se, ljudi

Offline prco mk

• Punopravni član
  • **
nova ribica
« Odgovori #1 u: Siječanj 18, 2008, 10:40:00 prijepodne »
zaboravio sam da vam kazem da mi je jedna umrla, pa vas zato i molim za pomoc kako bih znao dali da nabavim, drugu
volite se, ljudi

Offline PretaHr

• Trade Count: (+1)
  • Punopravni član
  • **
  • Spol: Muški   Lokacija: Šumećani, Ivanić Grad
nova ribica
« Odgovori #2 u: Siječanj 18, 2008, 11:13:00 prijepodne »
daj slike pa ce ti netko pomoci, ovako tesko,
mislim da se zove asiaticus, pogledaj ovdje

HR- Ivanić-Grad - Šumećani

Offline PretaHr

• Punopravni član
  • **
nova ribica
« Odgovori #3 u: Siječanj 18, 2008, 11:14:00 prijepodne »
?? zaso mi nece ubacit link ???

http://www.csupomona.edu/%7Ejskoga/Aquariums/myxocyprinus/my xocyprinus.html
pozdrav

Offline PretaHr

• Punopravni član
  • **
nova ribica
« Odgovori #4 u: Siječanj 18, 2008, 11:17:00 prijepodne »
poludit cu
 http://www.csupomona.edu/%7Ejskoga/Aquariums/myxocyprinus/my xocyprinus.html
bez onog razmaka gore u linku
nece ni copy paste kako treba

Offline Pandorica

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 41
nova ribica
« Odgovori #5 u: Siječanj 18, 2008, 11:31:00 prijepodne »
ne mogu ti pomoci, ali evo link:

link
Zagreb / Sveta Nedelja

Upravo zato što je tako topao, osmijeh je ljepši od bilo kojeg cvijeta na svijetu.

Offline prco mk

• Punopravni član
  • **
nova ribica
« Odgovori #6 u: Siječanj 18, 2008, 14:24:00 poslijepodne »
hvala vam puno, to je ta ribica i ja bih sad da ubijem onog idiota od prodavaoca nakon sto sam prociotao clanak na linku, ubicu se kako sam mogao da povjerujem tom idiotu. istina od toga sto mi je rekao je samo da je stvarno rjetka riba, ali ne i da kad poraste (ako poraste) bude ruzna, i da joj prija hladna voda i da se hrani algama i hrane pogodna za japanke i da se lepo slaze sa njima. vidim dajoj moj akvarij ne prija ali kako da cuvam samo jednu pa jadno je a ne da mi se da kupim drugu da bi je mucio posto je hladnovodna riba a ja imam tropski akvarijum, pomozite molim vas, a kreten nece da je uzme natrag po toj ceni koj sam platio nego sece pola( platio sam je kako diskusa). nikad vise necu da mu udjem u radnju, otkako cu ga prebiti za zadnji put,
volite se, ljudi

Offline Lewis

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 49
    • Lewis Design
nova ribica
« Odgovori #7 u: Siječanj 21, 2008, 14:49:00 poslijepodne »
Hmm, steta sto te prodavac zeznuo ali ako zelis spasiti ribu mislim da nemas puno izbora, ili je vrait nazad po njegovim uvjetima ili je pokloni nekome (ako bas neces kog njega u radnju sto je razumljivo s obzirom da te je zeznuo). Mozda da ga pitas da zamjenis ribu za neku robu (hrana i slicno) pa da ti prizna malo vecu cijenu ?
LEWIS
http://www.lewis.tomsoft.hr
Skype - lewis3d , ICQ - 7128177

Offline maedusa

• Punopravni član
    • http://mordorela.blog.hr
nova ribica
« Odgovori #8 u: Siječanj 21, 2008, 16:21:00 poslijepodne »

Citat: prco mk
hvala vam puno, to je ta ribica i ja bih sad da ubijem onog idiota od prodavaoca nakon sto sam prociotao clanak na linku, ubicu se kako sam mogao da povjerujem tom idiotu. istina od toga sto mi je rekao je samo da je stvarno rjetka riba, ali ne i da kad poraste (ako poraste) bude ruzna, i da joj prija hladna voda i da se hrani algama i hrane pogodna za japanke i da se lepo slaze sa njima. vidim dajoj moj akvarij ne prija ali kako da cuvam samo jednu pa jadno je a ne da mi se da kupim drugu da bi je mucio posto je hladnovodna riba a ja imam tropski akvarijum, pomozite molim vas, a kreten nece da je uzme natrag po toj ceni koj sam platio nego sece pola( platio sam je kako diskusa). nikad vise necu da mu udjem u radnju, otkako cu ga prebiti za zadnji put,
A zašto si tako brzopleto kupio KUPU ribu o kojoj ništa ne znaš? I to još dvije???
Rijeka

Offline maedusa

• Punopravni član
    • http://mordorela.blog.hr
nova ribica
« Odgovori #9 u: Siječanj 21, 2008, 16:22:00 poslijepodne »

Citat: maedusa

Citat: prco mk
A zašto si tako brzopleto kupio SKUPU ribu o kojoj ništa ne znaš? I to još dvije???
Rijeka

Offline babyboom

• Punopravni član
  • Kupinecki Kraljevec
nova ribica
« Odgovori #10 u: Siječanj 22, 2008, 13:33:00 poslijepodne »
Dobro, kupio je brzopleto - a tko to od nas nije koji puta zeznuo stvar?? - probaj ih nekako udomiti, ili im nabavi lijepo veliki akvarij i bit će OK!

Offline prco mk

• Punopravni član
  • **
nova ribica
« Odgovori #11 u: Siječanj 22, 2008, 13:55:00 poslijepodne »
babyboom hvala na razumevanju ali sta cu to je sto je , cuvacu ga najbolje sto mogu, mada mi se voda muti od viska hrane ali to je
volite se, ljudi

Offline babyboom

• Punopravni član
  • Kupinecki Kraljevec
nova ribica
« Odgovori #12 u: Siječanj 22, 2008, 20:03:00 poslijepodne »
probaj mu davati nekoliko puta na dan pomalo...onako, obrok koji mu inače daješ, daj mu na tri-četiri puta, pa vidi točno koliko pojede i onda mu toliko doziraj, pa će biti bitno manje otpada

Offline vincent

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 38
nova ribica
« Odgovori #13 u: Siječanj 27, 2008, 23:05:00 poslijepodne »

jao....ne znam....mislim tko od nas nije bio brzoplet u kupnji ribica? ja prvi odem po hranu u pet shop i zaista rijetko izađem bez ičega sa perajama....

ali, moraš nešto hitno za tu ribicu smisliti....iako super izgleda i ja nikada nisam vidio nešto slično, jer vam svima promaklo da naraste 40 incha?!!!! ako se ne varam to je metar dužine.....
"Biti lud ima i svojih prednosti, kojih su samo luđaci svjesni."

Offline Domagoj22

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 41
nova ribica
« Odgovori #14 u: Siječanj 27, 2008, 23:26:00 poslijepodne »

Istina bio si brzoplet i išao si kupiti nešto tebi sasvim nepoznato!

Ali iskreno da je meni neko tako lopovski uvalio m..a pod bubrege vjeruj mi ne da bi uzeo ribu nazad za istu cijenu po kojoj sam ju kupio već bi ga uz toizbio iz cipela i uplatio mu minimalnotromjesečnu predplatu u traumatologiji,a platežno sredstvo bi bila golferska palica,krv bi pišao dugo nakon oporavka!
Zagreb(Črnomerec)-Zaprešić

Offline wickerman999

• Član redakcije
  • Trade Count: (+7)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 34
  • Rain can't soak what is not there...
nova ribica
« Odgovori #15 u: Siječanj 27, 2008, 23:30:00 poslijepodne »
Easy now...   Napravi im akvarij...ili ih privremeno udomi dok ne središ nekaj...
Neki od mojih akvarija:
1 2 3 4 5 6 7 8

Offline prco mk

• Punopravni član
  • **
nova ribica
« Odgovori #16 u: Siječanj 28, 2008, 10:11:00 prijepodne »
jos uvek se snalazi sa drugim ribicama i pocela ja da bude aktivnija u plivanju, mozda joj sve to i prija videcemo, hvala vam, a da ga isprebijam nisam mogao zato sto u mom gradu ima samo jos jedna radnja a ona je slabo snabdena, tako da u njoj ima samo dve tri vrste i riba i hrana a nema nikakvog bilja, ali doci ce i mojih pet minuta
volite se, ljudi

Offline Manuela

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 42
  • Plavušica
nova ribica
« Odgovori #17 u: Veljača 01, 2008, 22:42:00 poslijepodne »
Jel ribica živa?
Manuela