Kolovoz 05, 2025, 23:06:01 poslijepodneNajnoviji Član: Kiki24

Autor Tema: zasto je obrisana tema  (Posjeta: 1067 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline korni

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
zasto je obrisana tema
« u: Siječanj 29, 2008, 23:22:00 poslijepodne »

molim obrazlozenje zasto je obrisana Tema sa gotovo 400 citanja?

odgovor odgovornih moze i na PP, ako se srame
Zagreb

Offline sarita

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 50
zasto je obrisana tema
« Odgovori #1 u: Siječanj 30, 2008, 08:23:00 prijepodne »
I mene zanima.Zadnji post koji sam pročitala bio je jaaako zanimljiv.I svaka im čast!

Offline Vedran

• Forum Administrator
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 49
  • The Deda
    • http://www.akvarij.net
zasto je obrisana tema
« Odgovori #2 u: Siječanj 30, 2008, 09:30:00 prijepodne »

a zašto bi se sramili? i koga? tebe možda? normalni korisnici koji prate forum bez zlobe i provokacija i sami znaju da je Forum , blago rečeno, u banani i u zadnje vrijeme i ima dosta bug-ova, koji se ne krpaju jer se rade pripreme za kompletnu promjenu foruma i samog programskog jezika istog... S ovom temom se dogodilo isto što i sa već nekoliko tema ranije, ne znam za obične korisnike i koliko puta im se to dogodilo , ali mi s moderatorskim ovlastima NE SMIJEMO brisati SVOJE postove sa moderatorskim gumbom "obriši" , jer je đubre preko nekoliko putaobrisalo cijelu temu. S vremena na vrijeme se to zaboravi i umjesto premještanje posta u Smeće se klikne na "obriši" i dođe do ovoga... evo i ja sam upravo zahexx jednu temu tako..nema je više..ošla...nema back-upa...

za ovu temu je šteta jer je bila kvalitetna, za razliku od nekih drugih vezanih za istu problematiku u zadnjih par dana...

e, da..pitanje za tebe...kada si zadnji puta pročitao pravila Foruma? Malo su se doradila u prošlih nekoliko dana, ali dio na koji mislim je ostao isti... a pošto si po tom dijelu koji se tiče komentiranja rada admin grupe, u kršenju pravila Foruma, ostavljam toj istoj admin ekipi da odluči što će s tobom....

Edited by: Vedran

Offline Irusnjak

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 47
zasto je obrisana tema
« Odgovori #3 u: Siječanj 30, 2008, 13:51:00 poslijepodne »
uuups!  

Offline birg

• Punopravni član
  • **
  • Spol: Muški  
zasto je obrisana tema
« Odgovori #4 u: Siječanj 30, 2008, 14:09:00 poslijepodne »
Tehnički problemi
Bilježim se sa štovanjem!
ZG Sopot...

Offline korni

• Punopravni član
zasto je obrisana tema
« Odgovori #5 u: Siječanj 30, 2008, 15:49:00 poslijepodne »

Prihvacam da sam se ogrijesio o pravilo nekomentiranja rada sefova, jer to pravilo nisam ranije uocio. Da jesam ne bih ni rijec rekao. Nego bih trpio u sebi i gutao bol. Uostalom, datum zadnje izmjene forumskih pravila je danasnji od prije pola sata, tako da pravno gledano se ne moze primjeniti naovaj slucaj, ali koga ga vise briga...
Pregrist cu jezik i prihvatiti sefovske odluke o baniranju mog accounta, ukoliko do toga dodje.
Buduci da ste me u zadnje vrijeme uvjerili kako moram kupiti veci akvarij i akvarij je konacno na putu, moram za dobro svojih riba pristati na sve sto se tu trazi, ne bih li ostao u fokusu zbivanja.
Steta, jer sam bio uvjeren da je potreba za istinom iznad osobnih uvjerenja.
U skladu s tim, lijepo pozdravljam: zbogom ili dovidjenja, pitanje je sad...

Zagreb

Offline Vedran

• Forum Administrator
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 49
  • The Deda
    • http://www.akvarij.net
zasto je obrisana tema
« Odgovori #6 u: Siječanj 30, 2008, 16:07:00 poslijepodne »

hmmm...to pravilo je gore već više od godinu dana...mislim, znam da je problem čitati toliko suhoparnog teksta , ali pravila ponašanja moraju biti kako bi se stvorila normalna klima za sve, a napisana su jer je od početka rada u zadnjih 5 godina bilo već nebrojeno problema sa raznim članovima iz raznih razloga, a i nekoliko su puta revidirana, što zbog sivih zona, što zbog novih okolnosti, iako NIKAD, ali NIKAD nisu bila represivno i do slova primjenjivana dok članovi nisu baš, ali ono zbilja, jako pretjerali...

a pravila su revidirana danas ne zbog tebe, nego zbogotvaranja sponzorskih podforuma...