a zašto bi se sramili? i koga? tebe možda? normalni korisnici koji prate forum bez zlobe i provokacija i sami znaju da je Forum , blago rečeno, u banani i u zadnje vrijeme i ima dosta bug-ova, koji se ne krpaju jer se rade pripreme za kompletnu promjenu foruma i samog programskog jezika istog... S ovom temom se dogodilo isto što i sa već nekoliko tema ranije, ne znam za obične korisnike i koliko puta im se to dogodilo , ali mi s moderatorskim ovlastima NE SMIJEMO brisati SVOJE postove sa moderatorskim gumbom "obriši" , jer je đubre preko nekoliko putaobrisalo cijelu temu. S vremena na vrijeme se to zaboravi i umjesto premještanje posta u Smeće se klikne na "obriši" i dođe do ovoga... evo i ja sam upravo zahexx jednu temu tako..nema je više..ošla...nema back-upa...
za ovu temu je šteta jer je bila kvalitetna, za razliku od nekih drugih vezanih za istu problematiku u zadnjih par dana...
e, da..pitanje za tebe...kada si zadnji puta pročitao pravila Foruma? Malo su se doradila u prošlih nekoliko dana, ali dio na koji mislim je ostao isti... a pošto si po tom dijelu koji se tiče komentiranja rada admin grupe, u kršenju pravila Foruma, ostavljam toj istoj admin ekipi da odluči što će s tobom....
Edited by: Vedran