Srpanj 28, 2025, 21:36:43 poslijepodneNajnoviji Član: Kiki24

Autor Tema: Trebam preporuku  (Posjeta: 1158 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline bubi

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • **
Trebam preporuku
« u: Kolovoz 09, 2004, 21:14:00 poslijepodne »
Htio bi složit akvarij sa tropskim ribicama pa bi volio da mi preporueite koje ribe,biljke,kamenje i panjeveda uzmem i koje mogu ia zajedno da se ne potuku a i želio bi probat da se razmnožavaju pa koje to eešee rade i kako prepoznat mužjake i ženke!I ostale korisne detalje i savjete oko svega toga! Hvala!

Offline shadow_x

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
    • http://www.google.com
Trebam preporuku
« Odgovori #1 u: Kolovoz 09, 2004, 21:56:00 poslijepodne »

Najbolje ti je da se ti odlucis za neku vrstu koja ti se svida i za koju mislis da joj mozes stvorit uvjete kakvi joj trebaju. Kad znas to onda ti mi mozemo davat neke prijedloge vezano ribe koje se mogu drzat s njima i uz sve ostalo sto te zanima.

Posto vidim da si pocetnik preporucio bi ti da pocnes sa nekim zivorotkama (kazes da hoces neke koje bi se lako razmnozavale) np. platy, gupi, moli, švert itd. itd. njih mozes imat sve zajedno (jer se ne bi sorali). Zatim uz njih mozes stavit cistace kao sto su ancistrus ilikoridoras.

Sto se kamenja tice mozes stavit bilo koje samo da nije vapnenacko jer takvo kamenje se "topi" u vodi i povecava ti tvrdocu. Drvo isto mozes stavit bilo koje samo da nije od nekog cetinara (bor, jela, smreka...) jer ispusta smolu koja bi bila stetna.

ne znam to je sve ukratko. Neda mi se vise pisat