Akvarij je 360 L (120x60x50) ,uradi sam.Stanovnici su 7 diskusa (10-14 cm)1 malboro crveni,2 pigeon ,2 plava tirkiza i 2 smeđa ,16 koridorasa (raznih),3 sijamska algojeda,4 botia macrachantus ,2 staklena somića i 1 gibiceps (15 cm).Filter Tetra Tec 1200,rasvjeta 1xAqua-glo 20w,1xFlora-glo 20w i 4x 20 w i dvije štedne žarulje od 23 W .Što se vode tiće ,pipovača koju mjenjam tjedno oko 20%.Temperatura vode 29 C.Podloga tetrin supstrat i šljunak .Gnojim redovno sa Tetrinim Plantaminom i Nutrafin Plant Gro NPK ,uz povremeno dadavanje JBL Ferotabs.CO2,DIY boca od 5l i Nutrafin ljestve .
"bio sam slobodan posudit tvoju sliku da označim jednu biljku, jer me zanima koja je!
pretpostavljam da je neka vrsta anubiasa, ali koja? kako raste tako u visinu, i tako ravno?"
Označenim biljkama ne znam ime,ali zihernisu anubiasi.Imaju sličan oblik lista,ali je list puno tanji i svijetliji i stabljika slići oblikom bambusu.Na žalost ove moje moraju ići van,na odgovaraju im uvjeti (traže još svijetla i hladniju vodu ,a to imne mogu pružiti zbog diskaća)