Kolovoz 22, 2025, 18:10:21 poslijepodneNajnoviji Član: MMela

Autor Tema: Sera fil 900 molim za savjet  (Posjeta: 843 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Robertb

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 49
Sera fil 900 molim za savjet
« u: Listopad 24, 2007, 21:33:00 poslijepodne »

Kupio sam prije manje od godinu dana filter Sera fil 900 i do sada sam bio zadovoljan njegovim radom osim nacinom otvaranja i zatvaranja koji su strasno slabo napravljeni. Ono sto me muci je da mi je prije par dana (bas kada sam trebo ici na put) jednostavno prestao radit. Naravno sam ga rastavio ocistio izvadio rotor ocistio sastavio i probao na suho pokrenuti i nista! Opet rastavio sastavio i ponovo na suho probao i nista no kada sam malo pokrenuo rotor onda je poceo radit .......

Ima li netko kakvu ideju o cemu se radi i sto napravit ili je najbolje otici ga reklamirati posto je pod garancijom!?

Offline Maxim

• Počasni član
  • Trade Count: (0)
  • Punopravni član
Sera fil 900 molim za savjet
« Odgovori #1 u: Listopad 25, 2007, 01:17:00 prijepodne »
Vidi u kakavom su stanju lešišta rotora te ih dobro očisti jer smeta određena količina nečistoće dok se rotor ne zavrti... a kada radi može i mulj potegnuti.

ako misliš da nije to iskoristi garanciju obavezno... ako je več počeo zezati, čak i da mu nekako i pomogneš velika je mogućnost da će se opet zablesirati (možda baš kada budeš na putu, pa te čekati lijepa dobrodošlica kada se vratiš... )

PS. nemoj paliti pumpu vode na suho... voli pregoriti jer je konstruirana da je prilikom rada hladi voda...

"Ne lupaj po staklu... i ne packaj prstima... Ej! ...aj, molim te, odi tamo gledati televiziju"