Ovo je stanje nakon skoro dva mjeseca. Ispricavam se moderatorima sto sam do sad slala slike na forum „Vasi slatkovodni akvariji“ , znam da mi je prva postava bila skroz jadna, no sad sam kolko tolko zadovoljna, bilje mi se razraslo, napravile algice, htela bi sad neke prijedloge i sugestije, kak da ovo stanje jos poboljsam, dali da maknem ovu criptocorinu koja je u lijevom prednjem uglu? Mislila sam dodati jos 2-3 anubiasa po stijeni, jedan npr. iznad cladophere, (maknuti onaj koji je ispred valsinerije, ali kaj onda da na njegovo mjesto stavim?) Dali da nesto razmjestim ili jos nesto dodam? Drvo nikakvo ne mislim stavljati... I dali da stavim jos jedno jato npr. neonki ili nekih drugih manjih ribica?
Od biljaka je unutra: Cladophera, anubias, criptocorina, valsineria, sagitaria, bacopa monnieri, cabomba, elodea densa, rogolist i ova mala crvena kojoj neznam ime. Od riba imam gupije, platije, molycu, misgurnuse, ottocinclusa, bette i aymonera. Akvarij je dimenzija 50x25x25 i ima 23 litre vode. Za podlogu imam kupljeni supstrat pomijesan sa sljunkom. U umjetnoj stijeni su filter, grijac i diy co2 reaktor.. Unaprijed hvala na prijedlozima i komentarima..