Kolovoz 09, 2025, 17:20:05 poslijepodneNajnoviji Član: Kiki24

Autor Tema: Evo kako obecah slike male bare  (Posjeta: 1883 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline vlastita_sala

• Trade Count: (0)
  • Novi član
  • *
Evo kako obecah slike male bare
« u: Kolovoz 30, 2007, 18:15:00 poslijepodne »

Evo ovo je ta mala bara.Nagovorila sam frendicu da se biciklom provozamo i izvidimo kako je.Nazalost klinci i ljudi su grozni,sve je puno smeca uokolo i u vodi.Plivaju razne plasticne boce,vrecice,kante...Dno se doduse ne vidi i voda je prilicno smeda,mozda od ovih zadnjih pljuskova sto ih je bilo u zadnja 3/4 dana.

No bilja ima ali jos neceg u izobilju sve je puno i prepuno podmlatka.bara vrvi malim ribicama.Ovi kruzici na vodi su izazvani od tih malih gladusa

Offline vlastita_sala

• Novi član
  • *
« Odgovori #1 u: Kolovoz 30, 2007, 18:26:00 poslijepodne »

Evo pokusala sam ih slikati i iz blizeg,nisam bas vjesta ali nadam se da se bar malo vide.

Bas su poput malih pirana,bacili smo im malo kruha i navalili su masovno

Voljela bi da su ljudi malo odgovornji i da se ta barica sacuva,ali nazalost ocigledno previse ocekujem Evo da su oni zeleni (tu prvenstveno mislim ove u skoli koji su kao neke aktivnost organizirane unutar skolske,gdje djecu vodi netko od ucitelja)poduzetniji mogli bi se zalagt i za ovako male eko sustave u prirodi.Ocistiti ih i zastitit...Al tko mari za kakvu malu baru u kojoj ima nekekvih malih ribica,zaba,vretenca,kornjaca...njihovo zalaganje ide u tome da se izrade plakati,izrezu i zaljepe slike....a kad konkretno ucitelju das prijedlog sta bi se moglo gleda te kao da si pobjego s psihjatrije,ono da on vodi djecu van skole da ocise oko bare i ono koliko mogu u bari??

No nadam se da ce ipak jos dugo dugo godina ribice,kornjace,vretenca,bjelouske...nastanjivati ovu malu baru...

Pozdrav svima

Offline VenomLord

• Punopravni član
« Odgovori #2 u: Kolovoz 30, 2007, 23:58:00 poslijepodne »

Da mogla bi biti jako lijepa da ju netko hoce malo uredit, dovoljno bi bilo da se netko aktivira i povadi smece i da se vise nebaca u baricu...

edit: ovako je samo lijepa, bez smeca bi bila jako lijepa...

Edited by: VenomLord
Osijek

Offline babyboom

• Punopravni član
  • Kupinecki Kraljevec
« Odgovori #3 u: Rujan 01, 2007, 14:12:00 poslijepodne »

Joooj, stvarno je lijepo! A očito da mališanima paše - imaju bar što papati - a o kvaliteti nećemo.... Baš bi bilo lijepo da se malo uredi, barem okoliš, al i ovako je super. Meni žao kad se previše sve očisti i uredi - ko Bundek, sad je samo ušminkana bara, nema šarma prirode... Jest da je dobro kad se uredi, al ne treba pretjerat ----

Ajme..... al ga s----m!

Offline TeoG

• Punopravni član
  • **
« Odgovori #4 u: Rujan 04, 2007, 09:56:00 prijepodne »
gdje se nalazi ta barica?