Ako ti je u stanu knap i nemaš mjesta ni za akvarij... onda ti ni ta vitrina ne treba... U kupaonici, nikako nije mjesto za tako šta, pogotovo ne za akvarij!!
Ako ćeš uzimati kakav akvarij, najbolje ti je uzeti nekakav oko 100 litara - u slučaju da hoćeš ribice. Ako nećeš ribice, već samo to što si nabrojala, ne treba ti ništa veće od 40-50 litara...
Možeš staviti šljunak, kamenje, pokoju biljčicu (koje ćeš trebati malo prihranjivati, imati dobro svjetlo i CO2 sistem da ih održiš na životu)... Što se drva tiče - ne znam kako djeluje na biljke, ali na ribice ne djeluje dobro sve što ima smolu. Dakle, borovi, smreke, jele, pa i voćkarice... Najbolje ti je i najsigurnije u nekakvom PetShopu kupiti komad mangrova drva. Kada bi i stavljala bor, voda bi ti bila po mirisu i svemu ostalome na borovinu, tj. na smolu, a zamisli kada se voda još malo i "usmrdi" što je normalno da dobije nekakav specifičan miris od stajanja, pogotovo ako nema protoka vode i ukoliko ima nečega živoga unutra... A postupak oko obrade tog bora bi ti bio vrlo dugotrajan, jer bi bilo potrebno iskuhavanje od XY sati, pa do XY dana namakanja u vodi da se drvo napije vode i da oteža kako ne bi plutalo... Previše tu imaš caka oko toga što bi ti htjela!
Ako hoćeš normalni akvarij sa ribama i živim biljem, nađi kakvo prikladno mjesto (veći akvariji su puno lakši za održavati od manjih ispod 100 litara). Ako hoćeš to svoje kamenje izložiti, preporučam ti da izradiš nekakav stolić u koji bi mogla to poslagati (kao na slici gore višlje) ili nekakvu gotovo najobičniju policu. Ako ne želiš ni jedno od ovoga što sam napisao, mislim da bi trebala odustati od svog zamišljenog projekta dok ne budeš imala vlastiti stan ili kuću gdje bi mogla napraviti sve po svojoj volji. Ne želim ti rušiti snove, kvariti maštanja, ali tako je...