Evo i mene nakon par dana stanke...

Onaj dan sam sav vesel rekao da mi je stigao akvarij... (iako je to bio glup potez...) ... u biti je to izgledalo ovako... postavio temu na forum... uzeo pare... otisao u trgovinu i razocarao se... nije bilo akvarija koji sam zelio... grrrr... no dobro...
Trenutno stanje je ovako... Danas narucujem stalak, pravit ce mi ga majstor koji nam je radio i kuhinju... nadam se da me to nece skupo izaci... ocekujem oko 400kn... ali naravno, ocekujem i mrcinu, cvrstu, stabilnu... Akvarij ce (nadam se) biti RIO 125... iako ga ovi u pet centru nemaju... a neznaju dal ga mogu nabavit... moram se dogovoriti s poslovodjom (tako mi je jedan od prodavaca rekao) da li bi oni bili voljni izaci mi u susret i naruciti... no ako ne bude islo tako... preostaje mi ljubimac.haer
Nego jel itko narucivao preko ljubimca??? i kakva su iskustva???
E sad, da ovo ne bude OT, jel itko bio u BUIMPEŠTI u nekom TROPICARIUM-u... gldao sam neki filmic i super izgleda...
Kolega dzecevic i ja, i naravno nase bolje polovice... planiramo se zaputiti u budapest s nesto malo forinti... i nadamo se da cemo se snaci i pronaci tropicarium... i zoo budapest... to su nam dvije glavne destinacije...
Sry na poduzem postu...
(btw: bas mi dobro dodje dzecevic... pri tome mislim... on isprobava s akvarijem, a ja se ucim na njegovim greskama... hehe... iako ih nema bas nesto...

- al sad sam sretan sto sam uzivo vidio dravski pjesak u akvariju... sad jos samo treba cekati i vidjeti kako ce se taj pjesak ponasati... za sada je okej... pozdrav domba - kako ribe???

)