Idea za ovu lampicu mi je dosla od one plutajuce kuglice koja svijetli pa sam napravio nesto slicno, ali puno jeftinije tj. besplatno jer sam taj sav materijal imao, a do sada nije nicemu sluzio. Najteze od svega je bilo slikanje zadnje slike po kiši tj. pljusku. Sav sam mokar!!!!!!!!
No, da krenemo s radom, za pocetak nam je potrebno malo betona, plasticna kutijica od sladoleda ili neceg slicnog i metalna stangica

Evo ga, slika sve pokazuje. U kutijicu stavimo malo friskog betona tako da ta kutijica u vodi stoji ravno i da bude teze radi prevrtanja. Moze biti i nesta drugo poput zemlje, kamenja... Prije uljevanja betona stavite štangicu da bi kasnije mogli na to mjesto postaviti lampicu. Ja sam koristio solarnu radi punjenja, a tu sam i imao doma, a vjerojatno ju vecina vas ima i stoji vam negdje bez ikakve koristi. Od ovoga:

sam na kraju napravio ovo:

ova zadnjna slika je slikana uz veliki pljusak. Da vam lampica na potone, stavite nekakav najlon ili stiropor. Zapravo je sve ovo bilo jednostavnije napraviti od stiropora i na kraju utaknuti lampicu.