evo san se odlucia napokon sta cu uzest

- sve san izludia

glupim pitanjima-ali hebiga...kad neman pojma moran pitat...uzet cu geckoa od stricheka matije...najvjerojatnije mi stize u sridu

...pa mi sad ostaje pitanje-kako pripremit terarij....
sve vase savjete slusam...kako bi vi ka vec iskusni meni rekli da to napravin?!!!!! fala
i govorite mi detaljno jer se ja nekuzin

...iman akvarije pa znam par caka sta novima olakasa set-up akvarija,pa ako ima istih caka u teraristici-slusam.....
pocnimo od podloge-pjesak+treset?! je li to dobro-kako biljke uspjevaju u tome??
on je nocna bestija- pa me zanima repti-glo 5.0 -ka triba bi bit dovoljan??? i sta je ta infracrvena-ka tribala bi mi sluzit da ga gustan gledat po noci or smth?? sylvania gro-lux za rast bilja....
je li mi triba ona keramička za grijanje??a sta je sa grijanjem podloge?
kako rijesti ventilaciju--da stavim bas cooler od kompjutera na proreze???
di cu stavit fogger??da napravim neki slap or smth????
biljke-neke posebne ili bilo koja netoksicna...
i jedno blesavo pitanje-kako se cisti terrarij???
kad vidin da je vec dosta uprljano-povrsinsko tlo bacam i mjenjam novin ili sta???i vidim da triban pazit sta sve stavljam u terarij-vidim da je ovo povezanije sa akvaristikom nego sta san mislija da ce bit....ol i ode sve treba bit sterilno-jer ja bi ubacija bia cvjetka za pitare...no onda san vidia da nesmi bit gnojena zemlja(mada ne znam kako onda imat kvalitetne biljke)-oli ima posebno gnjojivo za terrarije...??????????????????????????????????????????
aj molim vas pomozite....
i puno fala!!!!!1
citam ali nista ne kuzim