Srpanj 19, 2025, 11:24:48 prijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: mojih 30l  (Posjeta: 1864 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline sany111

• Trade Count: (0)
  • Novi član
  • *
mojih 30l
« u: Travanj 16, 2007, 15:06:00 poslijepodne »

akvarij 30l, filter, rasvjeta neonka za akvarije 8w, 6 gupija, 1 cory.

Offline aqua man

• Punopravni član
mojih 30l
« Odgovori #1 u: Travanj 16, 2007, 15:36:00 poslijepodne »
Svakako promjeniti šljunak u neki prirodniji jer je meni ovo preveliki kić u aq,ako želiš da ti aq izgleda prirodno a ne ko cirkus onda to pod hitno! Ostalo se baš najbolje i ne vidi

Offline sany111

• Novi član
  • *
mojih 30l
« Odgovori #2 u: Travanj 16, 2007, 16:16:00 poslijepodne »
šljunak je iovako sad zelene boje jer je prekriven s zelenom algom tako da ga necu mjenjat moram prvo shvatit kao da se riješim zelene alge koja buja po kamenju i staklu.akvari je u funkciji vec par mjeseci koristim samo vodu iz spine s aqwasafe .mjenjam 10 % vode tjedno svjetlo radi 10h na dan. slikno je s mobom pa se ne vidi

Offline nature

• Punopravni član
  • Why can't humans behave more like animals?
mojih 30l
« Odgovori #3 u: Travanj 16, 2007, 21:14:00 poslijepodne »

... ja bi ti savjetovao piejsak .. za manje akvarije pogotovo ... inace jel akvarij blizu prozora (suncevog svijetla)??? ... ak nij eonda smanji rasvijetu dog se biljke malo ne razrastu .. kad pocmu rasti onda bi trebalo biti sve ok .. ili ubaci rogolista kao instant rjesenje za sve probleme

(....pa sta je ovo u zadnje vrijeme .. hehe .. jer to utijecaj narodnjaka dospio i do akvaristike ...)
bogat je onaj koji malo daje ..

Offline sany111

• Novi član
  • *
mojih 30l
« Odgovori #4 u: Travanj 17, 2007, 18:08:00 poslijepodne »
jedno pitanje ako napravimnaprimjer akvarijpjesak kao podlogu kao sto kazete jedno mangrovo drvo i par vecis kamenja i ako stavim npr. samo taj rogolist sa adekvatnim akvariskim svjetlom dali bi imala problema s algama.akvarij mi je u dnevnom boravku pored balkona ali nije na direktnom svjetlu u kutu je.tenda je spustena po suncu.akvarij je na dnevnom svjetlu.i kako da usisavam pjesak???

Offline Nikola5

• Punopravni član
mojih 30l
« Odgovori #5 u: Svibanj 13, 2007, 02:10:00 prijepodne »
Ja bi ovdje metnuo filter na bocnu stranu, bolje filtrira. Znam iz osobnog iskustva. Ali je ok AQ
Bok

Offline nature

• Punopravni član
  • Why can't humans behave more like animals?
mojih 30l
« Odgovori #6 u: Svibanj 13, 2007, 17:26:00 poslijepodne »

uz danje svijetlo uvijek cesih imat ... ali ok je ak ih nemas previse .. rogolist nije zastita od algi .. naravno pomaze ali opet .. alga je alga ...

.. ali sta ti nij ezao litre dvije .. mislim ak stavis mangrovinu i jos koji veci kamen .. kuzis ... nije bas velki akvarij pa ... no i to je ok .. samo da nema ovog sarenila .. ak mene pitas
bogat je onaj koji malo daje ..