Srpanj 13, 2025, 06:46:40 prijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: day gecko - nabava? ? ?  (Posjeta: 2045 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline duj.Ko

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 37
  • ornament i zločin
day gecko - nabava? ? ?
« u: Travanj 29, 2007, 01:05:00 prijepodne »
evo su me iskusni uvjerili da neman uvjete(a.k.a. LOVE ) za iguanu iguanu

pa san bia gleda sta bi drugo doslo u obzir,a da mu mogu pruzit uvjete da se on meni dobro osjeca - za oko mi je zapea day gecko,a nije mi ni los tokay(koji je malce veci,al zanimljivije pigmentacije)...mana-sta nisu vegetarijanci...muka mi je sta moran jadne bube im davat,al eto valjda cu se naucit...

pa me zanima-ima li ko day-ja i da mi kaze di ga je nabavia- jer je meni u mom pet shopu-lik napravia jedno veliko "aaaaaaAAAA????" + recenica "koji je to guster?!!!"

fala unaprid
i
jedan veliki pozdrav iz vrucega splita

duj(e).ko(vacevic)
\"Još vjerujem u čistoću umjetnosti, kao jedinu takvu koja nam je preostala u ovom životinjstvu uokolo nas.\" M.Krleža

Offline gumi

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 41
  • Gmazoljubac
    • http://www.facebook.com/profile.php?id=589874489
day gecko - nabava? ? ?
« Odgovori #1 u: Travanj 29, 2007, 01:31:00 prijepodne »
Stari u ST ti u niti jednom shopu neće dat dobre informacije šta se tiće guštera, večina nije nikad čula za fobse, i da se gušteri hrane žoharima pa nemoj očekivat ništa više (provjereno).Teraristika im je 0!!Koliko znam bija je jedan u ZG u shopu,al ako ikako možeš izbjegaji dučane rađe nađi uzgajivača! Ja san iz splita pa ako ti treba bilo kakva pomoć samo reci.
Šta se tiće hrane,nema problema.Ja uzgajam žohare i fobse, pa ako ti bude trebalo.Nemoj se ni trudit po dučanima u ST tražit hranu jer će te samo blido gledat.
Grmi Facebook
SPLIT/SPINUT
Animal respect

Offline duj.Ko

• Punopravni član
  • ornament i zločin
day gecko - nabava? ? ?
« Odgovori #2 u: Travanj 29, 2007, 01:52:00 prijepodne »
hehe...

ma trazim uzgaivaca(ma bilo cega-da mi sad neko ponudi kameleona iz uzgoja ili nesto-samo da je guster i da mu je dobro u terariju kojeg iman) ali nikako nac...skuzia san iz drugih postova da uzgaja neka janezica papaya i to je to...

bas bi tia dayja...a nazvat cu pet centar u zg-u i pitat,,,,pa cu vidit...

a ode u nas jedino ako imas pasa ili macku mos doc do bolje informacije u pet shopovima...znam sa akvaristikom-postupak ide-aj u ducan-vidi sta imaju od riba-aj doma na internet-i onda ako mozes natrag u ducan-uzimaj-i po mogucnosti -sam lovi jer ti isokiraju ribu samo tako...a kurve nece ni rec koji su im tankovi na ljecenju...aj bar se nade koja simpa cura (s kojom moras bacit koju salu)da bi ti rekla-ode san ulila nesto plavo-ne uzimaj!!!

hehe...a sta san se uskuka
prava baba
\"Još vjerujem u čistoću umjetnosti, kao jedinu takvu koja nam je preostala u ovom životinjstvu uokolo nas.\" M.Krleža

Offline Jurupari

• Hrvatska udruga ciklidofila
  • Počasni član
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 45
  • Marko Lenac
day gecko - nabava? ? ?
« Odgovori #3 u: Travanj 29, 2007, 09:49:00 prijepodne »
tokay je dobar izbor!

Offline Saša Puttar

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Varaždin
day gecko - nabava? ? ?
« Odgovori #4 u: Travanj 29, 2007, 10:26:00 prijepodne »
Po mojem preporuka gušter je super i dnevni je, ja ga imam:Phelsuma madagascariensis grandis

Offline Vedran

• Forum Administrator
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 49
  • The Deda
    • http://www.akvarij.net
day gecko - nabava? ? ?
« Odgovori #5 u: Travanj 29, 2007, 10:53:00 prijepodne »

majko mila, a ja sam puko ko kokica- otvaram temu jer sam pročitao Gay Decko -nabava i mislim si -kaj su ljudi ovdje poludjeli, ovo je forum za teraristiku a ne gayistiku ...

Offline Striček Matija

• Punopravni član
day gecko - nabava? ? ?
« Odgovori #6 u: Travanj 29, 2007, 11:11:00 prijepodne »
to pročitat može samo već "inificirani i bolesni um"...

Offline cactus

• Trade Count: (+1)
  • Punopravni član
  • Neo
day gecko - nabava? ? ?
« Odgovori #7 u: Travanj 29, 2007, 11:26:00 prijepodne »

Citat: Vedran

majko mila, a ja sam puko ko kokica- otvaram temu jer sam pročitao Gay Decko -nabava i mislim si -kaj su ljudi ovdje poludjeli, ovo je forum za teraristiku a ne gayistiku ...

bu ahahahahaha...............ova je dobra majstore

Offline gumi

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 41
  • Gmazoljubac
    • http://www.facebook.com/profile.php?id=589874489
day gecko - nabava? ? ?
« Odgovori #8 u: Travanj 29, 2007, 12:03:00 poslijepodne »

Citat: duj.Ko
hehe...

ma trazim uzgaivaca(ma bilo cega-da mi sad neko ponudi kameleona iz uzgoja ili nesto-samo da je guster i da mu je dobro u terariju kojeg iman) ali nikako nac...skuzia san iz drugih postova da uzgaja neka janezica papaya i to je to...

bas bi tia dayja...a nazvat cu pet centar u zg-u i pitat,,,,pa cu vidit...

a ode u nas jedino ako imas pasa ili macku mos doc do bolje informacije u pet shopovima...znam sa akvaristikom-postupak ide-aj u ducan-vidi sta imaju od riba-aj doma na internet-i onda ako mozes natrag u ducan-uzimaj-i po mogucnosti -sam lovi jer ti isokiraju ribu samo tako...a kurve nece ni rec koji su im tankovi na ljecenju...aj bar se nade koja simpa cura (s kojom moras bacit koju salu)da bi ti rekla-ode san ulila nesto plavo-ne uzimaj!!!

hehe...a sta san se uskuka

prava baba

Ta papaya je iz Maribora i uzgaja guštere samo neznam točno koje,znam da ima 2-3 vrste kameleona i dosta je ljudi (uključujući mene) uzelo guštere kod nje.
A koliki ti je terarij?
To za dučane je za umrit od smija.Jedanput san doša i pitan žensku imaju li brašnare, a ona kaže da ih je jučer zabunom sve usisala!!!
Grmi Facebook
SPLIT/SPINUT
Animal respect

Offline duj.Ko

• Punopravni član
  • ornament i zločin
day gecko - nabava? ? ?
« Odgovori #9 u: Travanj 30, 2007, 01:49:00 prijepodne »
evo san danas trgova-proda san svoj poveci (kako za koga - dimenzije ili ti ga hrvatskije, IZMJERE su bile 1m*50cm*1m) terarij...bia je zamisljen kao kinderbed za iguanu mladu-ali su mi ljudi rekli da ce ona njega prerast u roku od 9 miseci...pa san tako odusta od iguane - sad cu dat radit nesto manje za geckoa - jer bi mi se izgubia u velikoj staklenoj kocki kakvi je vec ovaj bia!mada bi on-siguran san-gusta!!!!
sta mislite-oce li mu 60*45*60 bit malo???
jer san zamislia toliko nesto da bi mi stalo na kantunal kraj kreveta...

kolika degradacija- sa iguane i metarskog terarija- na terarijic kraj kreveta....oh, well-valjda ce malcu bit dobro!to je ipak najvaznije...