Ajme ljudi što sam danas doživjela,pa to nema nigdje...Navratim u jedan pet shop i tražim nekog za ribe.Blagajnica ga pozove ikad samvidjela tipa roleta mi se spustila.Naime vidjela sam kraljevskog raka i kako sam načula da uništava po akvariju trebao mi je netko tko zna posao.Budući da ovog prodavača "znam" zamolim ga da mi pošalje nekog iskusnijeg i kažem mu zašto(mislim,pa taj ne zna prepoznati spol švertu!).Govorim mu da se bojim da mi rak ne pjede bilje,a on će meni na to:pa ovo naše nije jeo.Da se razumijemo unutra je bilo 2 vrste
umjetnog bilja!!!I sad,kao nema nikog u toj smjeni pa će on nazvati da pita... I u tom tel.razgovoru ja skužim da on uopće ne konta da to nije pravo bilje

. Ja sam naravno odustala od kraljevskog raka i sad se selimo na bilje i kaže on meni :a eto ako se ne kužim u rakove mogu vam pomoći s biljem.Znanje o biljkama je iskazao tako što mi je objasnio da se dotična biljka prodaje pojedinačno,po korjenu...Ajd,dobro,nije dečko kriv,treba mu posao,ali Bože moj! Taj se ni ne trudi da nešto nauči,a onaj tko ga je zaposlio,napravio si je medveđu uslugu.