Hvala svima!Ovako cijela priea me je koštala oko 2.500 km,s tim što ovu pozadinu nisam platio vea sam je dobio na poklon,šteta što se ne vidi jer to je pozadina Back to nature Malawi i košta 250 E.Ovdje se ona ne vidi baš najbolje,ali vjerujte mi da izgleda extra.U postolju je filter EHEIM 2026 PROFESSIONEL,GRIJAE JAGER 300W,2 neonke GRO LUX I jedna obiena OSRAM,PIJESAK,JEDAN MALI MOPANI PANJEIA,te lozovo drvo tri komada.Bilje su dvije vrste anubiasa,ehinodorusi,gigantea ovu eetvrtu ne znam,nisam jak na bilju,a u Sarajevu ga uopšte nema,ovo sam dobio na strogu foru.Znam da ova cifra izgleda strašno mnogo,ali radio sam polako i kupovao jedno po jedno tako da nisam to puno osjetio.U akvariju su 8 diskusa,2 ancitrusa,tri kulija,tri plekostomusa,tri botie m. zasada.Što se tiee slike na staklu,ova firma staklarska se zove RAMAGLASS,i nema šta ne mogu da naprave na staklu.Ja sam skinuo diskusa sa interneta i odnio im disketu,i uradili su to super.Dakle šta im se god odnese to mogu uraditi,a tu uslugu NE NAPLAAUJU,izvrsno zar ne.Nadam se da sam odgovorio na sva pitanja i još vam se jednom zahvaljujem.Otišlo je i živaca da ne prieam o tome ali sad je bajka