Kolovoz 08, 2025, 10:41:45 prijepodneNajnoviji Član: Kiki24

Autor Tema: Akvarij 240l-Kamenje????  (Posjeta: 2031 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline dado12345

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • **
Akvarij 240l-Kamenje????
« u: Ožujak 03, 2007, 17:43:00 poslijepodne »
POzdrav evo par slika mog akvarija,panjeva,kamenja i sljunka!A najvise od svega me zanima jel ovo kamenje sto sam slikao moze u akvarij sa Diskusima,jer cini mi se da je to neki materijal od betona,ovo krivudavo kamenje,to sam danas nasao na sljunkari,a panjevi su kupljeni,samo su mokri,a sljunak je dobro ispram i spreman za iskuhavanje te nakon iskuhavanja sljedi ponovno ispiranje!Za pozadinu cu staviti onu hrapavu stranu od lesonita samo cu ju ofarbati u plavu,boja neba ,malo tamniju neku i prisloniti sa vanjske strane,necu stavljati poklopac nego visece tri zarulje,osramove halogene sve ukupno 200 w jer mislim ako se nevaram da ide 0.75 w na 1 l vode,moram jos kupiti bilje,a na dno cu staviti pijesak i na to sljunak,diskuse sam narucio i cardinal neonkice i dva plehostomusa velika i jedan albino!Eto pala je moja odluka sto se tice ciklida,ipak cu pokusati,pa sta bude,pripremio sam rinu sa kuce i bure tako da cu mijenjati svakih 10 do 15 dana oko 50 l vode i to kisnice!Eto toliko za sada javljat cu se sa novijim slikama,a do tada evo ovih pocetnih

Eto akvarij sam sam pravio sa prijateljem staklorescem,staklo je 8 mm,duzina 121cm,visina 55 cm,sirina 41 cm,cca 240 l,pojacanja,mislim da je ok ,eto svi komentari i pomoc oko uredjenja je dobro dosla,koje bilje za Diskuse itd!

Dado

Offline Krajten

• Punopravni član
    • http://www.akvarij.net
Akvarij 240l-Kamenje????
« Odgovori #1 u: Ožujak 03, 2007, 22:44:00 poslijepodne »
meni se šoder ne siđa, prekrupan je i prešaren.
ZG,Vrapče

Offline dado12345

• Punopravni član
  • **
Akvarij 240l-Kamenje????
« Odgovori #2 u: Ožujak 03, 2007, 23:11:00 poslijepodne »
Ma nesvidja se ni meni uzet cu neki drugi ,ovaj sam pokupio na sljunkari mislio sam proci jeftinije,ali neide!Ipak cu morati kupiti,a sta mislis glede kamenja jel to moze ici u akvarij sa Diskusima,posto misli da je to neka vrsta betona,nemam pojma ali izgleda mi super!
Dado