Fotka je super, samo nebi bila tolko efektna da fotoshopom nije maknuta pozadina kaj joj daje taj dobar efekat.A vidim da je na to natjecanje u obradi fotografije u photoshopu.
....da može se to i puno bolje obraditi
, puno efektnije bi izgledalo da je po rubovima guštera napravio lagano sjenčanje .... onda bi fotka malo više dala na dimenzionalnosti...... iako je i ovako predivna... 
Bi bolje bi izgledalo, ali po mojem se slika malo iskorigira u photoshopu, a ne da se briše pozadina .Ja to nebi priznal za neko natjecanje. Govorim o slici za natjecanja. Ova slika je meni super, a pogotovo. gušterčič na njoj. Ona slika kameleona mi je puno bolja ko slika.
... pa samo da te informiram da se sve fotografije odnosno veća večina prije bilo kakvog natjecanja prolaze kroz photoshop.... tako rade i "vrhunski" fotografi.... i ne kužim zašto ne bi uljepšao fotografiju da bude olja i efektnija, te istaknuo objekt što je više moguće?
Naravno da prolaze,i da se mora istaknut objekat, ali po meni je to previše za natjecanje.A i to natjecanje sigurno nisu ocjenjivali fotografi nego publika.A sve fotografije moraju proči kroz photoshop bez obzira dali je za natjecanje ili za kučnu uporabu.Pa zamisli playboy bez photoshopa ko bi ga kupil

.
Malo smo išli predaleko. Za takve rasprave bi bilo bolje otvoriti drugu temu, a na toj da se vratimo tom ljepom gušteru.