Moze se totalni pocetnik nadovezati s istim problemom?
Ukratko: tank 50l, star mjesec dana, dosta gusto zasadjen, unutra su dva gupija, dva mala ancistrusa, tri zebrice i dva skroz malecka corydorasa (ne znam vrstu, albino su i jedva 2 cm s repom). Gupiji su najstariji stanovnici. Od dolaska su se znali ocesati tu i tamo o biljke, ali ne cesto. Zebrice sam mozda dva-tri puta vidjela da se cesu. Sinoc sam na gupi zenki primijetila vrlo male bijele tocke - jednu na ledjima, jednu na peraji. Cini mi se da i muzjak ima tockicu na repu, ali to je tesko vidjeti tocno (zbog sara na repu). Ocito ich. Na ostalim ribama se nista ne vidi. Sve se normalno ponasaju i zderu nemilice, ukljucujuci i gupije. Pitanje je: da li da lijecim citav akvarij ili da izoliram gupije pa lijecim samo njih? Ako lijek sadrzi sol, je li to opasno za corydorase? Citala sam da oni ne podnose sol... a preslatki su mi i bilo bi mi zao da uginu. Imam nesto polovne opreme od tate i mogu sklepati karantenu u 5l tegli. Da to oformim pa mozda ubacim korije unutra dok lijecim akvarij?