Uglavnom, pošto sam prvi akvarij kupio kompletno složenog, i onda sam radio neke preinake, ovaj tu smatram svojim prvim pravim akvarijićem.
Radi se o ručno lijepljenom 60L akvariju.
Solo sam napravio poklopac i rasvjetu za nekih 150 kuna (na slici se baš ne vide ali stavit ću na "uradi sam").
Kupio sitni šljunak i kvarcni pijesak, na Jarunu našao ovo kamenje i pričvrstio par Anubiasa za isto kamenje.
Uglavnom akvarij je minimalistički uređen i sad se još ciklira (1/3 vode je iz drugog akvarija).
Namijenjen je Leleupijima.
Naime već 3 puta ove godine imam uspješan mrijest Leleupija u onom prvom akvariju i uspio sam ih spasiti nekih 8 komada. Ustvari je malo ali uz 6 Calvusa koji se čak u mrežicu zaletavaju to i nije samo tako

No evo i prve slike a kasnije ću upadtati sa ostalim slikama kad (ako) još nešto dodam i naravno sa ribama.
Čini mi se da će Leleupi ako se uspiju prilagoditi baš lijepo pasat sa svojom žutom bojom.

P.S. Da, nemam pozadinu ali mi se nije dalo sad zaj******* sa njom, mislim da ću staviti crnu tapetu.
P.P.S. Ako je netko zainteresiran za Leleupije neka se javi da ih udomim kad odrastu