0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Citat: rada0309 - Svibanj 16, 2012, 22:04:25 poslijepodneGarantiram da bi to bilje kod mene strunilo u roku od par dana u tim uvjetima Sta mislis dal bi kod mene uspjevalo bilje ?
Garantiram da bi to bilje kod mene strunilo u roku od par dana u tim uvjetima
Citat: rada0309 - Svibanj 16, 2012, 22:04:25 poslijepodneGarantiram da bi to bilje kod mene strunilo u roku od par dana u tim uvjetima pozdrav rada! koliko se sjećam kad sam bio sa kolegom kod tebe obećao si doći do mene pa onda vidiš kako to izgleda
Buduci da sam kod vlasnika ovog akvarija i sam napravio snimke uzet cu si za pravo da postavim sliku.Ovo je stanje iz 1. mjeseca ove godine Karla nadam se da se ne ljutis što postavljam sliku u tvojoj temi, ali aq je tvoj
Moram priznati da nisam ljubitelj pozadina sa uzorkom, ali ova djeluje tako uvjerljivo da sam kad sam prvi put pogledala aq htjela pitati koja je točno neka biljka onda kad sam skužila, sam se samoj sebi smijala A uz to pozadina nekako produbljuje akvarij, zato Akvarij je lijep , samo molim te diskaču društvo što prije
Ne brini, ako ribe ne ugibaju i nema algi, sve štima.Dapače, kad ribe uginu od starosti, bilo bi i poželjno nadomjestiti izgubljene radi održanja ravnoteže nutrijenata u tanku.