Pa tu nema dvojbe:
Ciklid snaga treba verovati u nju ipak tu je udružena snaga i dobra misao svih akvarista ciklidaša,nemojmo zaboraviti primarni moto tog "saveza" :Svi za jednog ,jedan za sve" i sama ciklid snaga jeste filozofija,jeste stil života i jeste nada.
Meni lično deluju ciklidi ko smirujuča oaza,eto sad kad smo prešli na EURO sve sva sa suprugom promenila programe,kako bih oni bili kompatibilni u prelasku tolara na Euro,radila sva do danas po 12 sati,nekad ja i više,sve dane,nema vikenda,ali kad sam došao umorankuči ko pas,i kad sam pogledao u svoje ciklid akvarije,ja sam onog momenta bio miran ,zadovoljan i staložen čovek,stvarno ciklidi prave čuda.
i nema nikad slepe ulice,iako su nam uslovi teški,te se možemo nači na teškim iskušnjama nemojmo očajati jer snaga domačih,nama najbližih, te naših ciklida i vjera u sve što smo dosad radili,a dobro smo radili ,garant nam je da čemo se izvuči iz svih nevolja,ako samo pomislimo,da izza svake kiše posije nam sunce.
Treba na svaki bed gledati opimizmom,to jeste jedno nadahnuće akvarista ciklidaša,eto da je to stvarno istinito,svaki ciklidaš bio bi ,a i jeste spreman pomoći drugome ciklidašu.
I to su dobre tekovine koje obavezuje akvariste ciklidaše i koje se iskazoše i u realnom životu,kako god okrenem,da bih se ponovno rodio, sigurno bih bio ciklidaš i ponosim se tome
Zato još jednom i to na sav glas,/mogu vikati,daleko se čuje/ Živi nam bili ciklidi i neka nas prati ,kako u dobrom,tako i u lošem ,ciklid snaga i u dobroma nas obogaćuje a u slabom neka nam bude vodilja ka boljem.Snaga ciklida

Edited by: Bojko