Kako sam prvu pozadinu radio uz pomoc mladjeg brata, ovu sam napravio sam, i uz to sam napravio "tunel" za pauka. Evo kako na prosloj pozadini nisam napravio mjesto za vaze napravio sam na ovoj novoj.. Koristio sam pur pjenu od 750 ml koja je kostala 35 kn
Evo kako sam napravio ovaj tunel,
1) potrebna mi je bila jedna plasticna casa od 3 dcl
2) najlon vrecica (da se pjena lakse skine a i da se ne zaljepi za drveni stol jer bi tesko skinuo kasnije)
Plasticnu casu sam stavio u vrecicu kako bi ostao oblik case (kalup) nakon toga sam sa pjenom presao preko prekrivene case i tako sam pustio da se pjena stvrdne do drugi dan, i kada je pjena bila 80% suha i tvrda plasticnu casu sam maknuo,i vrecicu koja je bila zaljepljena za pjenu sam pazljivo odvojio kako ne bi unistio taj "tunel" i ponovo sam stavio na balkon da se jos malo stvrdne jer je ipod vrecice bilo jos mekano, i svjeze, na kraju sam tunel stavio u terarij i malo prekrio zemljom
I eto pauk se sada nalazi unutra i ne izlazi van

to je tunel za pauka, i pozadina koja je trebala biti 40x 30 ispala je 45 x35 i jos moram skratit kako bi mi stala u terarij ispod vodilica za klizna vrata

to bi za sada bilo to