Srpanj 20, 2025, 02:11:19 prijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: Pomoć!!!  (Posjeta: 1310 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Fišerica

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • **
Pomoć!!!
« u: Studeni 26, 2006, 18:18:00 poslijepodne »

Imam akv 112l i kad sam ga kupila recimo da sam ga lijepo uredila,al nije to bilo to kaj sam ja imala u glavi... za godinu dana sam sve skoro pobacala van jer sam imala problema s puževima i kupila nove biljćice sve super uredila al opet to nije to... kaj da radim??? imam super viziju i sve je super prvih mjesec dana al onda ode sve kvragu...

Ja bih željela pravi biljni akv. dal mi možete pomoći pri odabilju bilja koje je gušće i nije prezahtjevno, kak da zložim akv. a da nije prenatrpano, gdje da nabavim granje
*******Flower Power*******Fišerica*******

Offline Karlo

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 47
Pomoć!!!
« Odgovori #1 u: Studeni 26, 2006, 18:37:00 poslijepodne »
Prvo moras stvoriti uvjete za zdrav rast bilja, a aquascape slazes i mijenjas postepeno. Ovdje na forumu ti je objasnjeno sve sto se tice podloge, rasvjete, CO2 i gnojiva za bilje pa 1. to prouci. Granje mozes nabavit u vinogradu sto jejeftinija varijanta ili u zoo shopu mangrovinu.

Offline E&D

• Počasni član
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 48
  • Davor Žerjav
    • http://www.fotodavor.com
Pomoć!!!
« Odgovori #2 u: Studeni 26, 2006, 20:45:00 poslijepodne »
Nezahtjevene vrste su ti cryptocoryne, hygrophile, echinodorusi. Bilo bi ti ok da odabereš bilje koje ti se sviđa, ovdje napišeš što si odabrala i onda ti ekipa može nešto pomoći. Imaš u bazi biljaka sad već dosta opisanih - mnoge su od njih nezahtjevne, a lijepe. Skiciraj na papiru ili u paintu ili u corelu kako misliš rasporediti biljke pa će ti se moći pomoći.