Ok... ovak je sad. Sve sam samo ne zadovoljan.. lijeva strana nikako da krene. Apongetifolia je jedva pustila jedan listic, pa sam odustao od cekanja nje i preseliovalisneriu da popuni i lijevu stranu. TAkodjer i ludwigia raste prepolako.
Od biljnih prinova zasad dominira novi lotus, ozelot je preseljen u desnu stranu da popuni prijelaz izmedju crypte i valisnerie, a pored njega je dosao amazon sword. Onog schubertija sam maknuo u centar a iza njega rastu jos 2 mala ozelota. Raspelcao sam sagitariu i lileopsis i prestao dodavati iakakvu kemiju jer se nikako nemogu rijesit crne cupave.
Od ribljih prinova.. dosao je jedan zutoglavi i jedan crveni skalar (ukupno ih je sad 6) 3 penguin tetre koje su u azilu i jedan sijamac...
Otvoren sam za sve prijedloge u vezi lijeve strane. Mislio sam ubaciti jos koji panj i prepelcat java fern koji se jako lijepo primio na desnoj strani.. i imam jedan afzeli visak kojeg neznam kud stavit.. pa je ispred nane. Sta dalje nemam pojma... vidjet cu kad se popuni ta lijeva strana... ovak mi je banana...Desna strana mi predivno raste.. a koliko vidite na slikama svjetlo je uzas.. valisnerija je sve pokrila.. a echinodorusi uzivaju...Vjerujem da ce se to dogodit i na lijevoj strani kad nymphae izadje na povrsinu...
U svakom slucaju otvoren za prijedloge...