E da pokusam svima odgovorit:
Svakog pauka držim u zasebnoj kutiji, posebno Albopilosum, boehmei i chromatus ali su svi zajedno u ovom velikom terariju gdje odrzavam vlagu i temperaturu. Nisam mislio na Albopilosuma koji baca dlake vec na boehmei jer njegov/njezin trbuh/abdomen je malo bez dlačica pa me to malo zabrinulo. A slike terarija se nalaze pod teriji ovdje na forumu pa možeš pogledat da sada ne stavljam ponovo slike jer mi je komp malo usporen,
evo ovdje je taj terarij
https://www.akvarij.net/forum/forum_posts.asp?TID=17565&P N=2@Zluf- pa to se i ja pitam jer ja znam da je crv veći od samog pauka i toga me je strah kada si pitao koga ja ovdje hranim pauka ili crva

, zato sam u prosloj temi od neki dan pitao kako i čime hranite malene paukiće pa su se neki raspisali i napisali da ne trebam rezat crvića, kako god bilo ja ga moram usitnit jer crv ima 1 cm a pauk 8 mm i to je ogromno i naravno logički gledajući da crv može napast pauka i zato ću ga malo usitnit bar dok ne naraste.
@ Infernal- jbga nije mi terarij sredjen (onaj prvi) nisam pri parama da ga sredim moram jos skupljat lovu da bi ga mogao sredit, pauk je živahan i stalno šeće u toj košari, jer primjetio sam kada sam ga stavio u terarij boehmei bi se zavukao izmedju kliznih vrata sto bas i nije pametno pa sam ga za sada stavio tu u ovu košaricu, ima zraka i sve sto je potrebno a vlaga je 70 % u terariju zato nema potrebe za paniku svaki dan provjeravam vlagu i ako treba podignut stavim malo vruce vode u posudu i tako se digne na nekih 75 do 80 % sto je mrvicu vise nego što je potrebno ali šta ću kada se spušta vlaga.
Eto to bi bilo to nadam se da će vam biti jasno kako držim pauke.
Zaboravio sam napisat da je Albopilosum velik nekih 8 cm po dijagonali nogu, a boehmei 7.5 cm, a chromatus 8 mm
Edited by: Scorpion 467