za sad sam samo dokupila halogene lampe, nista drugo za dogrijavanje nisam kupila jer ne znam kako bih to u skroz staklenom terariju spojila na uticnicu. moji terariji imaju samo onu mrezicu na vrhu za ventilaciju, sve ostalo je debelo staklo
zanima me kolike su mi dimenzije terarija potrebne za moje geckoe, i koja mi temperatura i vlaznost treba
i trebam savijete kako ulovit logana radi preseljenje u taj neki novi veci terarij, da li su mozda geckoji dovoljno radoznali da on nekako predje sam istrazivat terarij ako ih nekako povezem i spojim pa da kao predje sam. ideja je ostavit recimo njegov terarij negrijan a i vodu i rasvjetu i hranu stavit u taj neki novi buduci terarij (i kako ih sigurno spojiti)
da li se moze sloziti neki ormar kao u pet shopovima pa da ih imam jednog iznad drugog jer nemam bas previse prostora a pokusala bih stvarno napraviti sto vece moguce terarije da se oni mugu bar malo protegnuti jer kad sam stavila ovo novo granje cini mi se jako natrpano
da li bih mozda mogla nekako poslagati materijal u terariju da dobiju recimo 2 nivoa?