Srpanj 19, 2025, 19:03:40 poslijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: Visi Term grijaci  (Posjeta: 2185 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Force

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Dob: 42
Visi Term grijaci
« u: Svibanj 09, 2004, 02:59:00 prijepodne »
Jel ih netko mozda koristio, vidio sam nekakve preporuke ali reko bolje da pitam za iskustva nego da se oslonim na babske price.

Offline Bravo

• Punopravni član
Visi Term grijaci
« Odgovori #1 u: Svibanj 09, 2004, 09:01:00 prijepodne »

Ja imam jedan od 75w u malom i od 150w u većem akvarju. Ja sam sa njima zadovoljan. Mislim da ti o kvaliteti dovoljno govori da daju 5 (pet) godina garancije.

Edited by: Bravo

Offline chubby

• Punopravni član
Visi Term grijaci
« Odgovori #2 u: Svibanj 09, 2004, 13:33:00 poslijepodne »

ja imam jedan od 25w, preko 5 godina i nemam ni najmanje zamjerke.

zanimljiva stvar je sto mi je jedno vrijeme radio na suhom , na polici, zaboravio sam ga istekat. uspio je otopit plasicnu rukavicu (onu do lakta za rektalit krave) ,a njemu nista.

Offline Force

• Punopravni član
Visi Term grijaci
« Odgovori #3 u: Svibanj 09, 2004, 14:43:00 poslijepodne »
Hvala, mislio sam si da su dobri jer ga preporucuje jedan uzgajivac ali reko bolje da ja pitam ljude iz RH-a da ne bi bilo kao sa svim ostalim stvarima da mi dobivamo samo srot robu a da sve kaj valja ide na zapadno trziste

Offline Force

• Punopravni član
Visi Term grijaci
« Odgovori #4 u: Svibanj 09, 2004, 14:46:00 poslijepodne »
Citat: chubby

ja imam jedan od 25w, preko 5 godina i nemam ni najmanje zamjerke.

zanimljiva stvar je sto mi je jedno vrijeme radio na suhom , na polici, zaboravio sam ga istekat. uspio je otopit plasicnu rukavicu (onu do lakta za rektalit krave) ,a njemu nista.

Jedno pitanje za tebe u vezi te garancije, naime jednom sam kupio CD-rw u Vemilu i na kutiji je pisalo 2 godine garancije a Ve-mil je uredno davao 1 godinu, e sad da li je isto i sa ovom opremom.

Imam Tetrinu zracnu pumpmu isto na kutiji pise 3 godine ali se naprosto nikada nisam sjetio pitati u Pet centru da li oni isto daju garanciju koja je naznacena na kutiji ili samo 1 godinu, isto vrijedi i za Juwelove akvarije pa ako netko zna?

Offline Dilurekba

• Punopravni član
Visi Term grijaci
« Odgovori #5 u: Svibanj 09, 2004, 16:05:00 poslijepodne »
Ukoliko dodje do reklamacije obrati se ovlastenom zastupniku za Hrvatsku i imas full time garanciju, ostale firme oce sasjec garanciju radi svoje koristi.

Offline Force

• Punopravni član
Visi Term grijaci
« Odgovori #6 u: Svibanj 09, 2004, 18:54:00 poslijepodne »
Citat: Dilurekba
Ukoliko dodje do reklamacije obrati se ovlastenom zastupniku za Hrvatsku i imas full time garanciju, ostale firme oce sasjec garanciju radi svoje koristi.

Sad bas gledam za Tetru je onaj Zoo Hobby na Savici, mozda jednom bude trebalo pa nek se nadje.