bok imam jedan problem sa sijamskim borcem,kupili smo ga prije mjesec dana i bilo je sve u redu živahan i jako je narastao,međutim zadnja tri dana se èudno ponaša.Mislimo da nekaj nije u redu s njim zadržava se uz rub akvarija skroz na vrhu,udiše zrak iz vana,jako slabo jede a na koži i perajama nema nikakvih znakova bolesti sve normalno. molimo pomoæ i savjet
Kolega dkurtek,
Ovo što je kliba rekao da prekontrolirate vodu svakako uèinite.Pitanje je da li je sam ili ima još riba u tom tanku.Je li on možda sam u tanku? Mislim nema ženku ili nešto za što bi bio zainteresiran? Probajte ga razbuditi ogledalom kraj tanka!
Ako ni tada ne reagira, onda postoji razlog za zabrinutost, a ako je društveni tank i razlog za karantenu.Ukoliko možete uoèiti kakav izmet ima, po tome možete zakljuèiti da li možda ima unutarnjeg nametnika, pisalo se o tome na formumu.Prema tome izaberite vrstu lijeka kojim æete ga tretirati, ali nebilo Vam teško, okupajte ga malo u slanoj kupki, možda su mu napadnuti labirniti za resorbciju kisika?????
Edited by: kolonelo sipica