Dakle ja tako slazem svoj mali 40 l akvarij za borce i idem kupiti bilje. Dodjem u pet shopu (taman stigla friska posiljka bilja, sve jedna lijepsa od druge) i gledam sto cu kupiti... i vidim bambus (iliti dracenu, da me stina ne tuce

), lijepi dvobojni, na kratkim stabljikama, pod vodom i prodaje se kao najnormalnja akvarijska biljka
Ja kupila. Odlucila razmisljati sto s njim doma. (obozavam dracene zvane lucky bamboo)... dodjem doma, posadim biljke.... i dracenu s njima. Izgleda super. Jedini problem je sto nece dugo ako ju pustim tamo... Akvarij je nizak, ne fali puno da izviri iz vode... ali neznam kako da stavim vrh vani a da istovremeno bude posadjena
Najvjerojatnije cu ju izvaditi na poslijetku i staviti na "suho". Steta jer bas daje lijepi dojam.
E sada, ono sto sam htijela reci (osim da volim sretne bambuse) je da mi nije jasno kako mogu tako prodavati te biljke? Da ne kazem da ona zena sto radi tamo ne da nema pojma o pojmu nego nezna NISTA. Sreca da na novim biljkama imaju ceduljice
Pitanje: bambus in (dok zivi zivi) ili bambus out (nek mu je zivot)?