Srpanj 22, 2025, 15:42:21 poslijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: Gdje kupiti ovakvog borca?  (Posjeta: 4352 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline kolonelo sipica

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 66
Gdje kupiti ovakvog borca?
« Odgovori #25 u: Srpanj 28, 2006, 16:45:00 poslijepodne »
Citat: Pancho_Villa

Zanima me da li netko zna gdje bih mogao nabaviti ovakvog borca? U Hrvatskoj

Pancho_Villa, danas 28.07. bio u Buzinu, imaju bijelog sa jednom malom žutom točkicom.Skoro sam ga pobrao,ali sjetih se tebe i evo ti informacija.

kolonelo sipica & pripadajući tim

Offline Pancho_Villa

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 41
« Odgovori #26 u: Kolovoz 26, 2006, 13:58:00 poslijepodne »
Citat: kolonelo sipica
Citat: Pancho_Villa

Zanima me da li netko zna gdje bih mogao nabaviti ovakvog borca? U Hrvatskoj

Pancho_Villa, danas 28.07. bio u Buzinu, imaju bijelog sa jednom malom žutom točkicom.Skoro sam ga pobrao,ali sjetih se tebe i evo ti informacija.

Evo tek sam sada vidio post, zahvaljujem na informaciji kolonelo...nabavio sam jednog bijelog/bež - nešto između...pa za sad je to to jer imam dva akvarija i dva borca...

pozdrav

Offline DeMar

• Punopravni član
« Odgovori #27 u: Kolovoz 28, 2006, 07:59:00 prijepodne »
Kad smo vec kod boraca. Jeli tko probao staviti dva borca skupa. Znam da ne idu skupa, ali mozda je netko probao pa su oba prezivjela kad se utvrdilo tko je jaci.
Pozdrav

Offline Miki_BL

• Punopravni član
« Odgovori #28 u: Kolovoz 28, 2006, 17:40:00 poslijepodne »

Citat: DeMar
Kad smo vec kod boraca. Jeli tko probao staviti dva borca skupa. Znam da ne idu skupa, ali mozda je netko probao pa su oba prezivjela kad se utvrdilo tko je jaci.

Valjda njihov naziv SIJAMSKI BORAC dovoljno govori o njima. Tuku se do smrti a ako ne do smrti onda ocerupaju jedan drugog da to nije humano. Nije nikako preporucljivo da se drze 2 ili vise muzjaka u istom akvariju ali je dobro imati 2 ili vise komada ali da se gledaju kroz staklo i pri tome da se sepure i sire peraje jer ako je jedan sam onda mu se peraja slijepe i budu spicasta i pobijele od neke sluzi iako nije bolest. Ja sam ih drzao po nekoliko ali u nanjim akvarijumima (do 3 litre) i gledali su jedan drugog i stalno se sepurili i tada su najljepsi. Samo sam jednom naisao na skroz zutog i tada ga kupio i niked poslije toga ga vise nisam vidio (mislim u zutoj boji) a tog sam kupio prije nekih 15-16 god. Jednom sam prilikom bio u jednom pet shopu gdje je vlasnik narucio 60 muzjaka a imao je oko 30 akvarija i 30 komada je morao staviti u isti akvarijum ali sam rekao prodavacici da stavi sto vise trave i bilo je pogubno po nekoliko komada samo jer se nisu mogli naci od te silne trave inace bi bila katastrofa.

Offline Nero

• Punopravni član
  • **
« Odgovori #29 u: Kolovoz 29, 2006, 10:52:00 prijepodne »

Ljudovi šta se borci mogu drzati u negrijanoj vodi ( vodi sobne temp. )

Offline Nero

• Punopravni član
  • **
« Odgovori #30 u: Kolovoz 29, 2006, 10:54:00 prijepodne »

Citat: Miki_BL

Nije nikako preporucljivo da se drze 2 ili vise muzjaka u istom akvariju ali je dobro imati 2 ili vise komada ali da se gledaju kroz staklo i pri tome da se sepure i sire peraje jer ako je jedan sam onda mu se peraja slijepe i budu spicasta i pobijele od neke sluzi iako nije bolest. Ja sam ih drzao po nekoliko ali u nanjim akvarijumima (do 3 litre) i gledali su jedan drugog i stalno se sepurili i tada su najljepsi.

A za to se može koristiti i ogledalo jer onda vidi sam sebe pa se sepuri.

Offline Pancho_Villa

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 41
« Odgovori #31 u: Kolovoz 31, 2006, 09:07:00 prijepodne »

Citat: DeMar

o tome se je raspravljalo...evoLINK pa pogledaj...