Srpanj 23, 2025, 13:23:51 poslijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: Bitka na Krbavskom polju (a.k.a Ancitrus)  (Posjeta: 1691 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Force

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Dob: 42
Bitka na Krbavskom polju (a.k.a Ancitrus)
« u: Svibanj 09, 2004, 00:17:00 prijepodne »
Dakle nije bilo bitke ali zato ima leseva, naime Ancitrusa dva preko noci otegnuli papke ili ti peraje.

Hloverka: Sto bi to bilo, sto gospodine Budisa?

Pa Gledajte......

Prije samo 5 dana jer promjenjeno 30% vode, povecani nitrati najvjerovatnije nisu jer vidim da mi druge ribe uredno plivaju na svim djelovima a skalari uredno ceprkaju po dnu.

Za svaki slucaj danas sam promjenio jos 5 % unaprijed pripremljene vode cisto da smirim savjest.

Hrana ... hm.. ja imnisam davao nikakvu posebnu hranu vec ono sto pokupe sa panjeva i stakla te ono sitno sto padne na dno kad zlocesti skalar oce usitniti hranu pa je ispljune po citavom akvariju, inace ancitrusi su mi rasli ko germa pa pretpostavljam da nisu umrli od gladi.

Jedina promjena od trenutka kad su bili ok i trenutka kad su umrli je ta sto je maknuta zracna pumpa.

Sto bi jos moglo biti?

Offline chubby

• Punopravni član
« Odgovori #1 u: Svibanj 09, 2004, 13:24:00 poslijepodne »

ahaaaaahaaaaa haaha a joooooj a ja mislio... a hahaha

salim se, ali slucaj ti je jako zbunjujuci. po opisu nije to nikakva bolest, pokosilo ih preko noci... jesu li prije toga izgledali sasvim zdravi? kakva je filtracija? gdje si ih nasao uginule-zavucene u neku rupu ili ...?

Offline SandmanRI

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 48
« Odgovori #2 u: Svibanj 09, 2004, 14:41:00 poslijepodne »
jel ih ko tukao ili ganjao (mislim ponajviše na skalare)?
Rijeka / Hrvatska
><((((º> - previše ljudi premalo misli - <º))))><

Offline Force

• Punopravni član
« Odgovori #3 u: Svibanj 09, 2004, 15:09:00 poslijepodne »
Citat: chubby

ahaaaaahaaaaa haaha a joooooj a ja mislio... a hahaha

salim se, ali slucaj ti je jako zbunjujuci. po opisu nije to nikakva bolest, pokosilo ih preko noci... jesu li prije toga izgledali sasvim zdravi? kakva je filtracija? gdje si ih nasao uginule-zavucene u neku rupu ili ...?

Ali gospodine Budisa:

Drama se odvijala kroz dvije noci, niame kada sam nasao jednog manjeg nasred akvarija reko tko zna sto je, ali kad sam drugu noc nasao jos 2 takoder nasred akvarija onda me uhvatila panika, mislim da nije nikakva bolest ali tko zna neznam bas jel mislim da bi onda i ovim drugim ribama bilo nesto, deanas sam isao zamjneiti jos 20% vode i dobro sam isisao podlogu ali mislim da nmije do toga ali neznam sto drugo napraviti, nisam imao nista sa cim bih mogao izmjeriti parametre vode, sad bas gledam malo po netu i ima onih Digitalnih Nitrat metara po 210 $, bilo bi dobro tako nesto imati pa bi tocno mogao pratiti situaciju ovako sam ko corava kokos, nabadam nabadam a nist ne napravim, sad moze biti svasta ali nikada necu saznati zbog cega je bilo. Interesantno je to mozda ce nekom nesto znaciti ali najveci ancitrus se jos drzi i nije mu nista.Iako moram primjetiti da par dana prije ovih dogadaja bas i nisu tako zustro imali utrke po dnu kao prije.

Offline Force

• Punopravni član
« Odgovori #4 u: Svibanj 09, 2004, 15:14:00 poslijepodne »
Citat: SandmanRI
jel ih ko tukao ili ganjao (mislim ponajviše na skalare)?

Pa ovak, skalari su ih gnjavili samo u pocetku to znaci da kad sam imao samo cistace da su oni stalno plazili po staklu, kad su dosli skalari onda vise nije bilo niti jednog na staklu jer je skalare uvjek privalcio onaj njihov repic sa bijelim sarama na kraju pa su ih stalno lupali i naganjali, onda sam nabavio dva panja pa su jadnici nasli svoj mir i grlizli taj panj od jutra do mraka a stavio sam im mi kokos da se mogu na miru odmarati skupa sa borcem. Po staku sam ih vidao uglavnom po noci, ali interesantno je to da cu crkavali od najmanjeg pa prema vecem, najveci se jos drzi ja se nadam da ce prezivjeti iako je nekako miran.

Offline igica

• Punopravni član
« Odgovori #5 u: Svibanj 09, 2004, 22:00:00 poslijepodne »
krepali su od čistoće
ora et labora

Offline Force

• Punopravni član
« Odgovori #6 u: Svibanj 09, 2004, 22:24:00 poslijepodne »
Citat: igica
krepali su od čistoće

Ovo sad ne hablam?