evo da pokažem dva svoja akvarija (fotografije su losije, ali i digitalac je star pol dekade skoro..

)
prvi je juwel 70 sa standardnih 15W osram flora, standardne filtracije, te nestandardnih izmjena vode......pace ne sjecam se kad sam ju mjenjao.....i sve za sad fercera.....
na putu je da postane "mala azija"....crna pozadina, te jedno mopan drvo, te po jedan lavin kamen.....odbiljki u njemu imam anubias barter, microsorium ex natura i microsrium pteropus, te nesto hybrophille i par vrsti cryptocorina, riblji svjet chini trihogaster (koji ceka drustvo soon), te dva molly-ja koji traze dom i dvije prastare neonke (valjda vise od tri godine ili tu negdje), dva ancistrusa i dva lazna fox-a, nista specijalno ne dodajem u isti

drugi je bioplast 160 litara
rasvjeta 2*39WT5 grolux, te 2*T8 30W (power+aquaglo)
filtracija je fluval 204
prehrana sa CO2 , te sa NPK, Fe i klasičnim sera gnjojivima, te povremeno florette i stapići sušene gline
podloga je glina + različite granulacije šodera od 1-5 mm
biljke cryptocorina wendeti brown, microprosum, echinodorus quadricostatus, bocopa monieri, hemiantus, ludwiga repens i acurta (valjda san nabroja dobro) i jos odnedavno hygrophila carymbosa var. nana
ribe su mahom crvenonose tetre te crvene neonke, nesto sijamensiasa i 6 cory-ja, te tri latiusa te nekoliko kozica (cca...20 komada, a unio sam ih 4 u akvarij prije nepunih 6 mjeseci), dva ancistrusa, te dvije filamentose.
svi prijedlozi su dobro dosli jer uskoro negdje pocetkom 9 mjeseca planiram "restruktuiranje akvarija"......

molim bez prigovora za ljestve od CO2
Edited by: Frano_Zapresic