imam 120 l akv. taman sam ga preuredila i imam 2 pitanja 1. preuredila sam akv zato što sam imala problema s puževima sve sam biljke bacila (osim 1) bacila sam šljunak pun puževa očistila akv. sve nove biljke topila u hidrogenu, stare panjeve sam kuhala u kipućoj vodi. i evo prošlo je mjesec dana i opet su se poćeli pojavljivati puževi. otišla sam u pet centar i kupila neku ribu koja navodno jede puževe(neznam kak se zove zapravo sam zaboravila

) i ta ribetina niš ne radi postoji li neki drugi način za rješavanje puževa???
2. koliko bih riba mogla imati... kak sam na jedno vrijeme zapostavila akv zbog puževa koji su me naživcirali kada bi neka ribica uginula više nisam kupovala nove, gupiji su se poćeli pretjerano množiti. rekla sam staroj da mi da lovu i da ću preurediti akv. sve smo ovo iz predhodnog pitanja napravili. Ostale su mi dvije neonke, dva razbora, 1 zebrica, 2 coolie-a, 2 usna soma i oni silni gupiji. uzela sam stvar u svoje ruke. stavila sam oglas na akv net i rješila se ženkica gupija, u zamjenu sam uzela anticrusa, namjeravam nabaviti još 2. rješila sam se viška bebača gupija. sad namjeravam napraviti mala jata znaći da mi treba još nekih 5 razbora i nekih 5 neonkica, kupila sam neki dan dvije crne neonke pa je jedna uginula, namjeravam još tak oko 3-5 crnih neonki nabaviti. sada pitanje jeli to previše ribica???