Jučer poslije podne oko 16h okupismo se nas nekoliko u parkiću na Ribnjaku.... i tako mi ispijamo sokić i trkeljamo... i nato će icek.... kuiš ono ne...icek nabaci ideju:"..ajmo roštiljat na viksu?!" , mi se pogledali i rekli ajmo ... rastepli se svako na svoju strani i okupili se pred dučkasom da si kupimo mesine i kobaja ... neki kasnili po običaju

... Bagra se skupila i mi lagano krenuli ka kučici u cvijeću.

.... koja se nalazi duboko u šumi, gdje ima vještica, vilenjaka, goblina, trolova i ostalih šumskih ....zdarija...

da ne velite da lažem... evo dokaza da ima i vještica..

.. i one slobodno letaju... ono.. kao da je to normalno.. csssss... svašta?!? Al ajde...
I eto da krenemo sa onim, zbog čega smo i došli... paljenje olimpijske vatre... i održavanje iste.. po starom dobrom običaju...

...jedan radi ostali sjede i gledaju..

Matija se opekao....

Mene je ubola Osa

Ose su ubole i Matiju i Sola..ali to nemam fotoelaborirano..
Ja sam u jednom trenutku pomislio kako bi nam mesa moglo sfaliti, pa sam htio od iceka malo uzeti...

...ali kako icek ima nadnaravne sposobnosti, sa lakočom me je savladao...

... ali on je dobrog srca pa me poštedio .... i mi smo se dogovorili da umijesto nas na roštilj ide Solo...

Ali on je strašan pes i uspio se osloboditi.... nakon što se je oslobodio, sa određene nas je daljine i sa strahopoštovanjem gledao..

..sjatki pasek..

Na kraju smo se smirili i krenuli dalje z'roštiljom...
....u dvoje je lakše...

Ovo je fotka za natječaj....

.. e da ovdje je Marin želio da se obrati pozornost da naš precjednik po prvi puta u svom životu peče roštilj..

Sunce je polako zalazilo...a

... brijem da je krcka ufatila glad pa se je i on u đob umiješao..

...Evo, ovo je teren