Profi stvarcice, nema sto. Pretpostavljam da si to vani nabavio (kod nas nisam vidio).
Ovaj reaktor sto sam sklepao pokazao se jako ucinkovit jer nema bespotrebnoggubitka CO2. Sav Proizvedeni CO2 se otopi u vodi, za razliku od prijasnjeg zracnog kamena gdje je vecina CO2 izlazila u atmosveru. Sovim reaktorom dizem CO2 na 30 ppm-a bez problema uz5-6 mjehurca u min., dok sa zracnim kamenom to nisam uspio sa duplo vise. sada mi i smjesa kvasca i secera traje dulje (500g secera i 2g vrelka vec skoro mjesec dana)
to mi je u potpunosti jasno i ideja je za diy filter vise nego dobra. Ja uspijem ribe pogusiti i sa nutrafinovom ljestvicom jer mi vjerujes, i to vrlo cesto..

to seba, KarloR...momci bit ce za sve i u dovoljno velikim kolicinama...Da ne reklamiram, Tuljan i ja smo ove stvarčice naručili iz singapura i treba ima tjedan dana da stignu u zg...Stupio sam u kontakt sa čovjekom koji prodaje i uspio isposlovati da nam salje u hr..Ima još zanimljivih stvarčica napretek...
Uglavnom cijene su ok...ovaj najveći 8coil diffusor je 15Us-a, a ovaj mali je recimo 8(cini mi se) što je super ako se uzme da je to sve vrlo dobre kvalitete...Ima još zanimljivih stvari kao što su mrežice za mahovine, brojači mjehuriča, co2 splitteri( 1 boca co2 i ventil koji šiba u tri različita smjera) itd..itd...
Ja planiram u 8 mjesecu još neku naruđbu pa se možemo svi dogovoriti i zajednički ubosti...