Srpanj 18, 2025, 01:43:43 prijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: TREBAM pomoć ljudi ???  (Posjeta: 1573 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline IvanNG

• Trade Count: (0)
  • Novi član
  • *
  • Spol: Muški   Dob: 33
TREBAM pomoć ljudi ???
« u: Studeni 23, 2015, 14:26:53 poslijepodne »
Dobar dan svima, trebam malu pomoć ljudi oko podloge za bilje !!
imao sam zemlju u akvariju sada bi malo promjenio, ubacio bi podogu preko koje ne moram stavljat kamenčiće, recimo da mi bude ujedno i za biljke i podloga!!
ovo mi se zgadilo jer mi je nečisto cim malo raščupavam i uređujem bilje mi se digne oblak prljavštine, pa me zhanima od vas iskusnih jel ima ko dobvar prijedlog kako da si riješim to??? 

Offline patrikbalint97

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 27
Odg: TREBAM pomoć ljudi ???
« Odgovori #1 u: Studeni 23, 2015, 18:44:23 poslijepodne »
Pozz,ovako imao sam i ja jedno vrijeme zemlju za cvijeće,mislim da pola foruma ima tako,jel jednostavno supstrat bude skup,pogotov ako imaš veći akvarij,uglavno,ja sam stavio 3-4 cm zemlje,na to mrežicu i onda šljunak tako da nisam imao problema  :up:
mislim i bez supstrata je moguce imati biljke pogotovo one nezahtjevne,ali ako hoćeš lijepi bujni akvarij onda moras nesto od to dvoje imati.

Offline kinggo

• Počasni član
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 48
Odg: TREBAM pomoć ljudi ???
« Odgovori #2 u: Studeni 23, 2015, 19:05:58 poslijepodne »
Dobar dan svima, trebam malu pomoć ljudi oko podloge za bilje !!
imao sam zemlju u akvariju sada bi malo promjenio, ubacio bi podogu preko koje ne moram stavljat kamenčiće, recimo da mi bude ujedno i za biljke i podloga!!
ovo mi se zgadilo jer mi je nečisto cim malo raščupavam i uređujem bilje mi se digne oblak prljavštine, pa me zhanima od vas iskusnih jel ima ko dobvar prijedlog kako da si riješim to???
seachem flourite, JBL manado, ADA aquasoil........
Potrazi malo po forumu, pisalo se o svima vec