ova prva slika (rastezanje) je stara nekih 2-3 mjeseca. tek se bila presvukla pa se jos malo namjestala u svojoj novoj robici. ova zadnja slika je najnovija. od prije 2 tjedna. vadio sam je van iz terarija da ga malo ocistim, operem stakla i operem posudu za vodu jer su mi se vec muhe pocele gnjezdit (

)
pa se je malo naljutila na mene i pokazala mi 'upozorenje'. (vidi moju veliku guzu i ako me ne prestanes gnjaviti dobit ces svrab

)
inace, velika je oko 15-16 cm, ja ju imam skoro godinu i pol, bila je 4 cm kad sam ju donio domai od onda je sisla sa dijete i neprestano jede. miseve, skakavce, madagaskarce, crve... sve sto joj dam. i to mi je ok jer s njom nemoram brinuti u nestasici hrane jer znam da i ako ufatim i goluba na balkonu da ce ga pojesti. i to mi je prvi pauk (sad ih imam 5).
iako geniculate glase za nasrtljivije pauke ja jos nisam imao problema ni sa grickanjem ni sa dlacurinama ( trenutno kuckam u drvo ko majmun) i meni je jednostavno predivna tako crno bijela. najljepsi pauk za mene.
ovo je njena stara koza od prije par mjeseci (skoro 13 cm)