Kolovoz 10, 2025, 02:15:40 prijepodneNajnoviji Član: Kiki24

Autor Tema: 150l biljni nakon mjesec dana  (Posjeta: 4975 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Krajten

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
    • http://www.akvarij.net
150l biljni nakon mjesec dana
« Odgovori #25 u: Srpanj 18, 2006, 20:31:00 poslijepodne »
ne treba ali hvala...naprijed mi je saggitarija i za sad sam zadovoljan, ako bude trebalo, znam kod koga cu pitati...fala ti na ponudi
ZG,Vrapče

Offline Maro

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Dubrovnik
« Odgovori #26 u: Srpanj 19, 2006, 04:20:00 prijepodne »
puno puno bolje Inače meni se bacopa ne sviđa,bez obzira što zdravo i dobro izgleda .Gdje ti je ona heternthera,ima li ona šanse da uđe u ovaj setap?Vallisnerije mi sve bolje izgledaju.Ove grane si razbacao ali mi se baš sviđaju u cijeloj situaciji,dobio si taj divljiji izgled.
Dubrovnik

Offline Krajten

• Punopravni član
« Odgovori #27 u: Srpanj 19, 2006, 19:23:00 poslijepodne »
imam nesto malo heteranthere, i ima sanse da popunim desni kut sa njom, s tim da heteranthera raste najljepse kad ima dosta svjetla, tek onda daje lijepe zvijezde. A ja bas i nemam nesto svjetla u ovom akvariju 90 w na 150l tako da cu jos 2 puta razmislit...Budem eksperimentirao i sa polyspermom i stargrasom., ali nakon godisnjeg... fala na dobrim komentarima... i pozdrav...
ZG,Vrapče

Offline Maro

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Dubrovnik
« Odgovori #28 u: Srpanj 19, 2006, 22:22:00 poslijepodne »
polisperma mislim da bih ovdje super upala ali ona isto tako treba podosta svijetla.Ustvari raste i na manje svijetla ali je najljepša kad joj daš puno svijetla.
....a i dosta je svijetlija od ostalog bilja pa možda "osvijetli" akvarij...a i bila bi dobar kontrast ovom drvu...
Dubrovnik

Offline Suzana

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 51
« Odgovori #29 u: Srpanj 19, 2006, 22:38:00 poslijepodne »
čekajte dečki,ako sam dobro izračunala Krajten ima 0,6 w po litri.Pa šta to nije dovoljno za heterantheru??? Malo ste me sada razočarali jer ja imam 0,5 W/l i isto sam ju friško posadila.Hoće li mi propast???

Offline Karlo

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 47
« Odgovori #30 u: Srpanj 19, 2006, 22:49:00 poslijepodne »
Nece propast, ali nece bit u punom sjaju. Nemoj je stavljat skroz iza da ne bude zasjenjena.

Offline Rastaman

• Punopravni član
« Odgovori #31 u: Srpanj 20, 2006, 01:04:00 prijepodne »
E sad je puno kulturnije. Heteranthera bi rasla bez problema, ali nebi imala onako kricavo zelenu boju (bila bi tamnija). A da ugradis jednu lampu (sa vise plavog spektra npr power-glo) na mjesto gdje jemislis posaditi? Primjetio sam da rastepuno gusce ispod power-glo, dok ispod Aqua-glo raste vise u visinu.

Offline Krajten

• Punopravni član
« Odgovori #32 u: Srpanj 20, 2006, 07:11:00 prijepodne »
to medonje: je oko 0.65, ali na visinu od 50 cm to i nije nešto predobro da bi se dobila heteranthera kakvu ima rastaman u onom malom. Mislim rast ce i polisperma i stargras vrlo dobro, ali ce vise ici u visinu, ne u sirinu i bujnost.

to Rastaman- prekljucer sam izmjenio cjelu rasvjetu, umjesto glo-luxica sam stavio aquastarke, tak da je sad 2xaquastar i jedna gro-lux. Ne mogu ugraditi još jednu lampu jer sam i ovako maximalno kemijao da bi ubacio još 2...orginalno je bila samo jedna pošto je akvarij širok 30 cm....

Vrijeme je za širi akvarij...

ZG,Vrapče

Offline Red Monk

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 53
« Odgovori #33 u: Srpanj 20, 2006, 08:28:00 prijepodne »
Kolega krajten jako lijepo. Sada kad si se usavršio ja imam namjeru presložiti akvarij u dnevnom boravku pa ne bi bilo loše kad bi ti i kolega Fenix imali malo slobodnog vremena pa da ga onako drugarski pretumbamo. Recimo ovaj vikend bi mogli. Šta kažeš? Bilja će vjerujem ostati viška pa ćem to lijepo podijeliti.
Zagreb/Gajnice-Stenjevac

Offline Krajten

• Punopravni član
« Odgovori #34 u: Srpanj 20, 2006, 16:36:00 poslijepodne »

Citat: VladoS
Kolega krajten jako lijepo. Sada kad si se usavršio ja imam namjeru presložiti akvarij u dnevnom boravku pa ne bi bilo loše kad bi ti i kolega Fenix imali malo slobodnog vremena pa da ga onako drugarski pretumbamo. Recimo ovaj vikend bi mogli. Šta kažeš? Bilja æe vjerujem ostati viška pa æem to lijepo podijeliti.

oj Vlado, pozdrav...Hm idem u subotu na more, najvjerovatnije, tako da cemo to morati odgoditi...ali hvala na pozivu
ZG,Vrapče