Ne znam da li je dobro napravljen ali trudio sam se da ispadne najbolje sto sam mogao, mogu reci da nije lako radit sve sam...

na ormaric sam stavio vratasca koja su sada otvorena,
ono sto mi je bilo potrebno je:
1) vijci za kriznom glavom velicine M5 za drvo, 30 kom do 50 kom
2) daske: 40 sirina x 100 duzina x 2 debljina, 2x
3) L profili za daske: da budu pod 90 stup. 15-20 kom
4) sarkice za vrata:, 4 kom ako se radi dva vrata
5) krizni izvijac:, moze i kriket sa nastavcima kriznog izvijaca,
6) ubodna pila* ali oprez da ne bi netko ostao bez prstiju ako ne zna radit s tim, nisam ni ja nista bolji ja sam danas skoro ostao bez ruke...
7) busilica i svrdlo 2 ili 3 za drvo

metar,
9) daske za vertikalne nosace dim: 40 duzina x 30 sirina ja nisam imao pa sam morao rezat sa ubodnom pilom
10) nacrt * ja sam napravio nacrt ali nisam radio po nacrtu jer nisam imao neke daske odredjene duzine tako da sam morao otic do prijatelja i pitat ga da li ima kakav ormaric samo da ga snimim i da mogu ja takav napravit i eto sta ispada...
eto to bi bilo to od pribora
koristio sam sperploce, mahagoni koji je dosta skup, iverice sve i svasta samo da napravim nesto kvalitetno a na kraju sam testirao cvrstocu kutije , lijepo sam sjeo na tu kutiju i htjeo sam vidjet da li ce me izdrzat i cudno da je super izdrzalo

, visina cijelog ormarica je 32 cm tako da je meni ostalo jos dva cm slobodnog da mogu izvuc terarij kada ga budem cistio ili ako budem mjenjao zemlju i sl.
Svaka daska je debljine 2 do 3 cm pa nije ni cudno da me izdrzala kutija ali ima jedan problem sto je na daskama cest slucaj a to je da se znaju pojavljivat cvorovi, pazite kako rezete dasku sa ubodnom pilom da vam ubodna pilane pobjegne ako rezete blizu cvora.