0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Citat: Vele bit - Prosinac 27, 2012, 21:57:50 poslijepodneŠto dolazi umjesto Apisto biotopa? Nazalost u taj akv nista, jer sam ga danas razbio. Izgleda da cu napokon u pogon staviti onaj Wave nano komplet sto sam dobio prije godinu dana na nagradnoj igri.Dosad je cekao bolje dane i stalnu lokaciju, a sad je izgleda kucnuo cas. Najverovatnije ce biti pokusaj biljnog.Ajoj! Bad luck! Baš mi je žao što si ga razbio.. Ma onako li la sam.. Drži me al mi se neda krenut.. Veselim se dnevniku Wave nana, obavezno ga poprati.Kakvo je stanje kod tebe? Nadam se da te nije "pustilo"?!?
Što dolazi umjesto Apisto biotopa?
Citat: ZliBrka - Prosinac 27, 2012, 22:04:14 poslijepodneCitat: Vele bit - Prosinac 27, 2012, 21:57:50 poslijepodneŠto dolazi umjesto Apisto biotopa? Nazalost u taj akv nista, jer sam ga danas razbio. Izgleda da cu napokon u pogon staviti onaj Wave nano komplet sto sam dobio prije godinu dana na nagradnoj igri.Dosad je cekao bolje dane i stalnu lokaciju, a sad je izgleda kucnuo cas. Najverovatnije ce biti pokusaj biljnog.Ajoj! Bad luck! Baš mi je žao što si ga razbio.. Ma onako li la sam.. Drži me al mi se neda krenut.. Veselim se dnevniku Wave nana, obavezno ga poprati.Kakvo je stanje kod tebe? Nadam se da te nije "pustilo"?!?
Ej, pitanje vezano za panjeve u akvariju. Kako si ih pripremao? Ne cini mi se da si gulio panj ili jesi?Sent from my HTC Desire X using Tapatalk
Citat: vidopulos - Ožujak 23, 2014, 15:29:44 poslijepodneEj, pitanje vezano za panjeve u akvariju. Kako si ih pripremao? Ne cini mi se da si gulio panj ili jesi?Sent from my HTC Desire X using TapatalkNisam ih pripremao. Samo sam ih ocistio od zemlje i otusirao vrucom vodom.
Citat: ZliBrka - Ožujak 23, 2014, 16:29:27 poslijepodneCitat: vidopulos - Ožujak 23, 2014, 15:29:44 poslijepodneEj, pitanje vezano za panjeve u akvariju. Kako si ih pripremao? Ne cini mi se da si gulio panj ili jesi?Sent from my HTC Desire X using TapatalkNisam ih pripremao. Samo sam ih ocistio od zemlje i otusirao vrucom vodom.Odlicno jer taman imam par manjih koje mi se ne da strugati i previse muciti oko njih Sent from my HTC Desire X using Tapatalk
Ma da... Samo tusiraj vrelom vodom i ubaci. Ako ne potonu odmah optereti ih privremeno sa necim ili ih vezi za kamen.I apdejtaj temu.
Citat: ZliBrka - Ožujak 23, 2014, 17:19:51 poslijepodneMa da... Samo tusiraj vrelom vodom i ubaci. Ako ne potonu odmah optereti ih privremeno sa necim ili ih vezi za kamen.I apdejtaj temu. Budem tako. Ak necu moc onda cu prokuhat pa naglo u vodu. To mi je dosad uspjevalo! I nadam se da ce mi uspjet mrijest A. Pandura