Kada sam kupio akvarij otkrio sam da hrpa ljudi koje znam ili ima ili je imala akvarij samo nisu pričali o tome :-)
Za podlogu sam stavio Tetra Complete Supstrate, a svjetlo je 20W, akvarij 54 litre.
Znači taj profito ne treba? A easy carbo? koja gnojiva iz dućana su dobra, meni se sviđa easy life jer je najjeftiniji :-)
Kad ima puno bilja, supstrat nije dovoljan. Imam isti Tetrin supstrat i dok nisam počeo dodavati ProFito, bilje je stagniralo.
Poseban problem je plutajuće bilje koje ne može povući hranjive tvari iz podloge. Zadnja dva mjeseca dodajem ProFito po dnevnom režimu (tjedna doza : 7) i nisam primjetio da je nešto pošlo krivo. Uglavnom, u ProFitu imaš (doduše, u tragovima) nužno potrebno željezo, magnezij, mangan, kalij... s obzirom da stvarno nije skup i da sam se u rezultate osobno uvjerio, on je po meni dobrodošao

Imaš za kupiti od EasyLifea i elemente pojedinačno (Easy Life Ferro, Easy Life Nitro, Easy Life Fosfo, Easy Life Potassium...), ali to onda više nije tako povoljno. Ako krećeš u ozbiljnu akvaristiku, rađe kupi sve elemente jeftinije u oglasu.
EasyCarbo ti treba sve dok ne budeš imao CO2 sustav.