Srpanj 18, 2025, 15:31:48 poslijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: Green fish reborn  (Posjeta: 4328 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline ciko

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 45
Odg: Green fish reborn
« Odgovori #25 u: Rujan 18, 2013, 22:29:05 poslijepodne »
Marko nekima bolje ne pomagat inače dobiješ  :punch:

Offline emacemac

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 43
« Odgovori #26 u: Rujan 19, 2013, 01:16:14 prijepodne »
da ste čitali post od prije, znali bi kako je sve krenulo i zašto gnojim, i makro i mikro, zato da ponovim, prvih 20 dana nisam gnojio ništa baš iz razloga da nebude previše makro elemenata, no očito da na zemlji ima 5 cm sljunka i pijeska i zato se nije dogodio velik proboj tih hranjivih tvari i bilje mi je počelo propadat, a ujedno i alge su poćele bujat bez obzira na promjenu vode svakih 3 dana prvih dva tjedna, a poslije svakih 5 dana, onda sam krenuo gnojenjem sa makro elementima i mikroelementima, i za dva dana se sve zazelenilo i probujalo, a alge se pocele povlačit, i povukle se da se skoro i ne vide više i to za nekih tjedan dana ( uz malu pomoć puževa - sad vec nemaju nove alge za papat), i sad mi savjetujete da prekinem gnojenje barem makroelementima, i to dok je sve u najboljem redu tj stabiliziralo se.  Možda i pogriješim ali to je moj akvarij i ja ga pratim i najbolje poznajem, i nema univerzalne šifre kako radit.

Offline emacemac

• Punopravni član
« Odgovori #27 u: Rujan 19, 2013, 01:48:24 prijepodne »

eh ti si mi sad najbolje od svih pomogao, ili samo nabijaš broj postova   :offtopic:  rečenicama, to izgleda ovako :damnmate:

a ja vam pokažem ovako :harhar1: i dobit ćete tako :poguzi:

Offline zgmarkozg

• Trade Count: (+5)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 38
« Odgovori #28 u: Rujan 19, 2013, 09:36:07 prijepodne »
da ste čitali post od prije, znali bi kako je sve krenulo i zašto gnojim, i makro i mikro, zato da ponovim, prvih 20 dana nisam gnojio ništa baš iz razloga da nebude previše makro elemenata, no očito da na zemlji ima 5 cm sljunka i pijeska i zato se nije dogodio velik proboj tih hranjivih tvari i bilje mi je počelo propadat, a ujedno i alge su poćele bujat bez obzira na promjenu vode svakih 3 dana prvih dva tjedna, a poslije svakih 5 dana, onda sam krenuo gnojenjem sa makro elementima i mikroelementima, i za dva dana se sve zazelenilo i probujalo, a alge se pocele povlačit, i povukle se da se skoro i ne vide više i to za nekih tjedan dana ( uz malu pomoć puževa - sad vec nemaju nove alge za papat), i sad mi savjetujete da prekinem gnojenje barem makroelementima, i to dok je sve u najboljem redu tj stabiliziralo se.  Možda i pogriješim ali to je moj akvarij i ja ga pratim i najbolje poznajem, i nema univerzalne šifre kako radit.

eh ti si mi sad najbolje od svih pomogao, ili samo nabijaš broj postova   :offtopic:  rečenicama, to izgleda ovako :damnmate:

a ja vam pokažem ovako :harhar1: i dobit ćete tako :poguzi:
jako lijep akvarij  :giveup:

Offline emacemac

• Punopravni član
« Odgovori #29 u: Siječanj 29, 2014, 23:27:22 poslijepodne »
evo jedne aktualne slikice

Offline _linnark

• Punopravni član
  • **
  • Spol: Muški   Lokacija: Split
« Odgovori #30 u: Siječanj 30, 2014, 14:49:50 poslijepodne »
Meni taj akvarij izgleda dobro. Ali obzirom da je relativno mali ja osobno ne bi baš toliki mix ribica stavljao. Gupiji, barbusi, neonke, zebrice (i čistači neki pretpostavljam, mada ne mogu ubrat niti jednoga osim puža) su mi možda malo previše za tako malo akvarij. Ja volim jednostavniji (čistač+ribe dna+ribe sredine/vrha) setup za male akvarije, ali ne znači da je i ovako loše.  :klap:

Offline emacemac

• Punopravni član
« Odgovori #31 u: Svibanj 29, 2014, 23:45:02 poslijepodne »
evo mali update samo da vidite u kom smjeru je otišel ovaj 80 litraš