evo jos jedan detalj kod iguana...evo dosao sam sa placa...kupio rastiku,cikoriju i radic za dva dana...i otislo 70 kuna...puf!i tako svaki drugi dan/treci...i njihova apetit se samo povecava...pa ustvari staklo i drvo...je jedna od boljih kombinacija...ali ja ne znam koje drvo bi bilo najbolje...tj koje bi moglo podnjet visoku vlagu..mislim da ce ti icek odgovorit na to najbolje...ja cu sada napravit ugradbeni...sto je mozda ...ne mozda...je najbolje rjesenje...a da za mrezu si u pravu...a uz to jos i mreza nije bas najsretnije rjesenje ako imas malu nabrijanu iguanu koja ce trljat svoj nos...o mrezu--rane na nosu i jos nokti koji bi mogli zapest...ne,ne...kod iguana ...i kod veceine gmazova je najbolje da izvor topline dolazi odozgora,kao i u prirodi...grijac mozes imati da ti supstrat bude topli,lagano topli,ali ne jaki grijac...da se ne bi onda odlucila grijat na grijacu jer je tamo visa temperatura nego na "basking spotu"...sta te ustvari najvise zanima/brine trenutno? jer ti mogu pisat ovako u nedogled...