ima vise biotopa ciklida, tako da nevrijedi za svaku vrstu ciklida da se nesmije bilje stavljat, neki ciklidi bez problema odrzavaju bilje, znaci netaknu ga, jer u prirodi zive s njim, a koliko vidim ovdje je rijec o malawcima, africkim ciklidima sa kojima je bilje veoma riskantno drzati.. moze se, ali dokle ce to trajati to se nezna.. ali naravno ima forumasa koji drze malawce sa biljem bez problema, ali kak sam vec naveo, sve ovisi kad se bilje unsese u akvarij, dal se stavi za malim primjercima ili vecim, tako da i to igra ulogu..
imao sam nekad malawce i to srednje do velikih primjeraka, isto tako mi je falilo zelenilo, pa sam pokusao sa valisnerijom, cak ona je malo tvrđa i covjek bi rekao da joj nece nista napraviti, izgledalo je fantasticno do jutra.. u jutro je sva valisnerija bila u komadicima, tako da se neisplati zezat time.. anubias je po meni jedan od najizdrzljivijih, tak da njega jedino preferiram sa malawcima.. ali svatko ima svoje iskustvo, pa neka podijeli sa vama.. a i također svatko ovdje postize neko iskustvo sa pokusajima, pa nakon nekog vremena nauci lekciju