Pozdrav
Hvala na savjetima, popunio profil. Inače akvarij je Juwel Rio 125l, sa opremom koja dođe uz njega (Juwel grijač, filter i rasvjeta). Kupio dodatni Cirax filter i stavio unutra. Vodu pripremio sa Tetra AuqaSafe-om i nakon 1 dana dodao Tetra SafeStart. Svaki dan stavljam Easy Life Easy Carbo u akvarij, pa vjerojatno zbog toga biljke dobro napreduju za sada. To je sve od "kemije" koju planiram rokati unutra (valjda neće biti kakve bolesti).
Što se ribica tiče, nisam još potpuno siguran, vjerojatno neki Guppy za početak, a kasnije neonke (sve je počelo kao akvarij za klinca

). Sada čekam da akvarij odradi svoje, a kako za par tjedana idem na odmor, ionako ne bih ostavio tek kupljene ribice da se "snalaze". Do kupnje ribica ima još 3-4 tjedna, pa nisam donio konačnu odluku.
Inače kupio Diana 3in1 test za pH ali ubi' me ako ja uspjevam išta očitati na tim trakicama. Boje koje ja vidim ne sliče niti na jedan od uzoraka na kutiji. Ne znam je li to loš test (bio je najjeftiniji od svih) ili je to normalno pa se moram naučiti raspoznavati te testove ...