Kolovoz 06, 2025, 20:44:07 poslijepodneNajnoviji Član: Kiki24

Autor Tema: akvarij cayman110 vezija:beta 2,3  (Posjeta: 1384 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline splicost

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
akvarij cayman110 vezija:beta 2,3
« u: Travanj 01, 2006, 22:23:00 poslijepodne »
Nakon duuuugo ne brige i mocenja ruku neki dan sve biljke pokidao jer su zarasle i ostavio one koje zaista ne treba dirati mjesecima
Potrebno je malo još "šušta" u akvariju te ljepšu,višu,zdraviju.... biljku u centru ali    trenutno sam "dalmatinac" tj. ne da mi se
Šaljem slike cisto da vidim komentare jer što god promjenim pari isto, moram da promjenim inventar akvarija
Akvarij je cayman110

ovo je bilo nešto na pocetku te je smješno mi gledati ovu razliku tj. ja bih stari akvarij ali dosadi covjeku gledati isto
stari akvarijEdited by: splicost

Offline Maro

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Dubrovnik
« Odgovori #1 u: Travanj 02, 2006, 12:51:00 poslijepodne »
ovo kockasto kamenje ravnih linija mi baš ne izgleda lijepo ako se mene pita a ni prirodno.
Kakva je to pozadina?
Koja je ovo vallisneria,gigantea? Dobar pokušaj da se prikrije filter a i zdravo izgleda.Sviđa mi se ovo drvo
Dubrovnik

Offline splicost

• Punopravni član
« Odgovori #2 u: Travanj 02, 2006, 13:16:00 poslijepodne »
da to je vallisneria gigantea
Pozadina je stiropol koji je plamenikom izdubljen a zatim običnim crnim sprejem nejednoliko osjenčan, silikonom zatim polijepljen pijesak po njemu tj po nekim dijelovima
On stoji izvan akvarija ali tko je god došao to nije primijetio tj. svi misle da je unutar akvarija
Ja volim dubinu akvarija a sa ovakvom metodom on se čini još dublji nego što zaista jest
To sam kamenje tj mramor ubacio iako i meni nije nešto tj. namjeravam ga istuci čekićem da  bude «prirodnije» pa možda i bude licilo na nešto a ako ne onda u škovace  
Ovako sad popunjava prazninu tj mjesto predviđeno za nešt ali ne znam što
Svaka kritika dobrodošla
 maro  

Edited by: splicost

Offline E&D

• Počasni član
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 48
  • Davor Žerjav
    • http://www.fotodavor.com
« Odgovori #3 u: Travanj 02, 2006, 13:40:00 poslijepodne »

ja bih (ali to sam samo ja) ovu "centralnu" biljku pomaknuo malo naprijed i malo lijevo, izbacio ove kubove kamenja i stavio neko prirodno (ne znam koliko će ti pomoći klesanje) ili još jedno drvce. Ne znam može li se ovaj filter okrenuti i drugačije (da zauzima manje mjesta), ali drvomi valisnerijomdosta dobro si ga skrio.

praznina - vidim da si se trudio s pozadinom - možda bi bila šteta pokriti je biljem, pa umjesto ovog kameja mogao bi zasaditi neku livadicu - neko nisko bilje

Offline splicost

• Punopravni član
« Odgovori #4 u: Travanj 02, 2006, 14:08:00 poslijepodne »
Centralna biljka ide vani ali sam u potrazi biljke koja je za to mjesto ali je trenutno nemaju, ova je biljka premalena za pozadinsku biljku
Hygrophilla corymbosa je bila tu i meni osobno najljepša biljka ali nakon 2-3 mjeseca kada pocme one žilice izbacivati i previše se širiti pocme stvarati nered
Kamen ide vani  
Obožavam dobronamjerne kritike

PS: Elena & Davor tvoj akvarij mi je super i za kritiku     Edited by: splicost