Ovako.. dozivio mi tank neke preinake.. ovo je zadnja izmjena i diranje tanka (osim ako se nesto ne dogodi) dok ne sredim kucu i ne uvedem novi tank od 240l.. joooj jedva cekam da predjem u visoku klasu.. ja bi sutra, al imam neke zidarske radove i treba stavljat laminat i to.. pa mi se neda seljakat akvarij lijevo desno...Kad svce bude spremno.. preselit cu pola vode iz starog za startanje i ubaciti mali filter za 50l u ovaj od 100 da ribe prezive dok fluwal ciklira veliki.. no otom potom.. slike:

dakle..100l, fluwal 204, 4 lampe od 18W dvije arcadie zaboravih koja, znam da je jedna za bilje, druga za intenzivnije boje (marineglo) i dvije obicne, ukupno 72 w snage, supstrat je sloj sljunka, sloj zivog tla (aqualine) i sloj sitnog sljunka. Co2 sam nedavno dodao, al mislim da mi kvasac nevalja jer se nist ne dogadja, a prije mi uvjek radilo... 2 skalara, 3 ancistrusa i hpa malih (pola preseljeno u mali tank) bikolor, ajmoner, neonkice koj emoram obnovit jer im se populacija smanjila i botia kubotai... guppya sam se rijesio.. preselio ih u mali tank sa somovima...
Bilje, vesicularia (obicna i christmas) glosostigma svejez posadjena (dobio od frenda koji dobio od tuljana) lileopsis takodjer svjeza, hygrophilla polysperma, cryptocorne wendtii (brown i green) ozelot, anubias nana, cabomba koju su mi pojeli pa mi samo mrvica ostala u pozadini, limun sam izbacio, sagittaria subulata, valisneria, java fern, i jos dvije 3 koje sam zaboravio (ona s dugim listovima u lijevoj strani... amazonicus nesto, u desnoj strani s malim listovima i crvenimvrhom i pored nje jos dvije.. ups.. to su 4...)