0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Od 4 tanga 3 su mi uginula.Žućo,hepatus i desjardinii su mi uginuli a xanthurum je ostao ziv.Sad caulerpe ima sve manje i možda kompletno nestane kroz koji dan.Ako je došlo do nekog poremećaja u akvariju jel nebi prvo koralji nastradali?Akvarij je star malo manje od 5 mjeseci pa ne vjerujem da je došlo do nekog ozbiljnijeg poremećaja.Imam jak skimmer,spageti algu u refigiumu i ATS.A špageti alfa u refigiumu i dalje raste ko luda.I samo da kažem da se pazite te alge da van ne pobije ribe ko meni
Citat: bura2 - Travanj 19, 2013, 07:22:25 prijepodneOd 4 tanga 3 su mi uginula.Žućo,hepatus i desjardinii su mi uginuli a xanthurum je ostao ziv.Sad caulerpe ima sve manje i možda kompletno nestane kroz koji dan.Ako je došlo do nekog poremećaja u akvariju jel nebi prvo koralji nastradali?Akvarij je star malo manje od 5 mjeseci pa ne vjerujem da je došlo do nekog ozbiljnijeg poremećaja.Imam jak skimmer,spageti algu u refigiumu i ATS.A špageti alfa u refigiumu i dalje raste ko luda.I samo da kažem da se pazite te alge da van ne pobije ribe ko meni UH SHIT.... To je sranje.. 3 tanga Koliko ti je velik akvarij? Meni se desilo jednom da je caulerpa u refugiumu pobjelila ali sam je izvadio vanka prije nekog večeg problema u glavnom tanku....
Tebi su Bura osim ta tri tanga uginuli i 16 klauna u zadnjih par mjeseci jel, to je jako puno riba, pa moguće da imaš neku bolest u akvariju. Ak se ne varam caulerpa je otrovna ali nisam siguran dali su baš sve vrste caulerpe. Velim, mojim tangovima je mini caulerpa vrhunska poslastica i tu i tamo im ju dam iz drugog tanka gdje ju uzgajam, nastane prava tuča tko će prvi omastiti brk.
Jedini je problem kod onih koji imaju male akvarije, tamo se baš i ne stavljaju takvi tangovi.