Lipanj 30, 2025, 19:49:28 poslijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: Audi A4 2.4  (Posjeta: 3672 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline gmatanic

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 37
  • ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶
Audi A4 2.4
« u: Travanj 17, 2013, 18:17:52 poslijepodne »
Audi A4 2.4 benzinac 1999. g.
Ima netko iskustva s tim? Bio bi zahvalan kad bi netko napisao nešto  :)
Give a man a gun, and he can rob a bank. Give a man a bank, and he can rob the world

Offline strasilo

• Trade Count: (+9)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 47
Odg: Audi A4 2.4
« Odgovori #1 u: Travanj 17, 2013, 20:03:15 poslijepodne »
A4 inače ima problema sa prednjim trapom .... ustvari je to više nemarnost vlasnika nego problem samog auta, ali ja još nisam vidio nijednog na oglasniku a da mu to ne treba mijenjati .... a jeftiniji set je oko 2000 kuna (4 gornja ramena, 2potkove, 2stabilizatora veća i 2 manja 2 donja ramena) .. kvalitetniji set je i 4k pa na više
uvijek dostupan na [email protected]

Offline a_anthony_77

• Punopravni član
  • **
« Odgovori #2 u: Travanj 17, 2013, 20:58:21 poslijepodne »
A4 inače ima problema sa prednjim trapom .... ustvari je to više nemarnost vlasnika nego problem samog auta, ali ja još nisam vidio nijednog na oglasniku a da mu to ne treba mijenjati .... a jeftiniji set je oko 2000 kuna (4 gornja ramena, 2potkove, 2stabilizatora veća i 2 manja 2 donja ramena) .. kvalitetniji set je i 4k pa na više

..mjenjaj samo kako koje rame odlazi ..! ne ispalti se mjenjati kao setove ...štoviše sve nove koje kupiš su ti zamjenski - mala privreda - ja sam na 6tici mjenjao komplet setove nasjeo na spiku ako mjenjaš jedno i li jednu stranu , mjenjaj sve u kompletu , dobar auto , bla bla .. i par milja  bacio  u vjetar , da bi ih uopće rastavio ( zapeklo ) morao sam siječi stare i ispravne  ORIGINAL TRW da bi stavljao u SWAGU  na kraju čujem da je to iz male privrede iz Srbije ...

Offline strasilo

• Punopravni član
« Odgovori #3 u: Travanj 17, 2013, 21:40:55 poslijepodne »
Ma to OK ... mienjaš kako šta odlazi, ne mijenjaš u setu .... ali NITKO ne mijenja kad odlazi ... svi čekaju do kraja... :D  .. u tome i je problem ..

Offline smcm5

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 45
« Odgovori #4 u: Travanj 17, 2013, 21:49:20 poslijepodne »
samo idiot moze cekati da se saspe komplet trap,ja sam vozi bmw e34 i on ima 4 ramena selene sstabilizatore,al brate mjenjas kad pocne da se cuje,lupa rame mjenjas.lupa selen mjenjas...

Offline a_anthony_77

• Punopravni član
  • **
« Odgovori #5 u: Travanj 18, 2013, 23:43:08 poslijepodne »

..mjenjaj samo kako koje rame odlazi ..! ne ispalti se mjenjati kao setove ...štoviše sve nove koje kupiš su ti zamjenski - mala privreda - ja sam na 6tici mjenjao komplet setove nasjeo na spiku ako mjenjaš jedno i li jednu stranu , mjenjaj sve u kompletu , dobar auto , bla bla .. i par milja  bacio  u vjetar , da bi ih uopće rastavio ( zapeklo ) morao sam siječi stare i ispravne  ORIGINAL TRW da bi stavljao u SWAGU  na kraju čujem da je to iz male privrede iz Srbije ...

opet stigla nova tura ..:))

Offline Rossi

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 38
    • Parking senzori, alarmi, daljinsko centralno!!
« Odgovori #6 u: Travanj 19, 2013, 00:08:54 prijepodne »
a posto zivomo u ovoj predivnoj drzavi di svi imaju para, kupis dva crna kruha, podmetnes pod vilice da ne lupa i jos si duzan......
R-46

Offline Piranhaa

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 35
  • Glupost je neuništiva...!
« Odgovori #7 u: Travanj 19, 2013, 01:02:39 prijepodne »
A vidi mene zensko kako pametujem sada... :) svi auti na nesem trzistu su smece....rikava im sve zivo... tek napravis jedno rikne nesto drugo... i tako ko rupa bez dna.... a sta mislis kupiti taj audi..? Pa strpi se jos malo dok se ne sjedinimo s europom pa uzmi auto od gore negdje.... jedan tip kupuje bmw... i sada u njemackoj dodje toliko i toliko, ali je prilikom dolaska u hr saznao da taj isiti auto, isti model oprema znaci sve isto kod. Nas kosta jedno 4hiljade € manje... i zove gore njemacku da pita kako je to moguce... i riba koja se javila je bila sva u cudu i pitala ga dali moze dati broj sasije... da bi nakon sat vremena nazvala i rekla covjeku u stilu, a ma to vam je jeftino tamo jer je to serija za njihovo trziste... ;)
Tih dana bila si najlepsa na svjetu... I sada si...samo nema ko da primeti...

Offline gmatanic

• Punopravni član
« Odgovori #8 u: Travanj 19, 2013, 06:44:26 prijepodne »
 -? Ma najveći je problem što mi je to ipak malo preveliko. Nisam ni razmišljao o tako nečemu, ali sam čuo za neku dobru priliku pa me zainteresiralo... Iako se daju veći motori voziti i s manjom potrošnjom ako se pripazi, mislim da mi s tim ne gine potrošnja od min. 13-14 litara po gradu, a to mi je ipak malo previše, jer bi ga vozio skoro uvijek po gradu, rijetko kad bi vidio poštenu otvorenu cestu.
Give a man a gun, and he can rob a bank. Give a man a bank, and he can rob the world

Offline strasilo

• Punopravni član
« Odgovori #9 u: Travanj 19, 2013, 09:36:03 prijepodne »
ne samo potrošnja.... već su ti i registracija i osiguranje.... a bogami i održavanje skuplje ... ;)

da ima plin, potrošnje bi se anulirala kroz cijenu, ali i dalje ostaje skupa registracija... ;)

Offline a_anthony_77

• Punopravni član
  • **
« Odgovori #10 u: Travanj 19, 2013, 22:10:31 poslijepodne »
A vidi mene zensko kako pametujem sada... :) svi auti na nesem trzistu su smece....rikava im sve zivo... tek napravis jedno rikne nesto drugo... i tako ko rupa bez dna.... a sta mislis kupiti taj audi..? Pa strpi se jos malo dok se ne sjedinimo s europom pa uzmi auto od gore negdje.... jedan tip kupuje bmw... i sada u njemackoj dodje toliko i toliko, ali je prilikom dolaska u hr saznao da taj isiti auto, isti model oprema znaci sve isto kod. Nas kosta jedno 4hiljade € manje... i zove gore njemacku da pita kako je to moguce... i riba koja se javila je bila sva u cudu i pitala ga dali moze dati broj sasije... da bi nakon sat vremena nazvala i rekla covjeku u stilu, a ma to vam je jeftino tamo jer je to serija za njihovo trziste... ;)

..ma nema od toga ništa da će biti jeftinije .. već sad se znaju kolike su trošarine na rabljena auta .. jednostvanija će biti samo  papirologija jer bo se država  sigurno ne odriče svojih nameta ....tako da  u svakom slučaju je bolje otić van i kupit jer po kvaliteti nisu niti približno isti auti koji su rađeni za njemačko kao za istočno tržište ..

Offline Šima

• Punopravni član
« Odgovori #11 u: Travanj 20, 2013, 13:01:51 poslijepodne »
isplati se uvesti auto iz vana.
prije 2 god sam si uvezao iz njemacke golf mk4 1.9 TDI koji je rađen za svicarsko trziste...onda mozes pretpostavit kako je napravljen
kupljen je od bakice koja je s njim isla na pijac i vozila unuka u skolu
ukupna cijena potrosena na auto sa registracijom je 33000kn (s tim da nemam 50% na PO)

od ne rednovnih promjena dosad sam samo promjenio tandem pumpu
ostalo je bilo: svo remenje cim je dosao kod nas, desna kugla i balans stangice
samo redovni servisi i nemas brige  :up:

vani se auti redovitije i kvalitetnije odrzavaju nego kod nas, ne sipa se traktorsko ulje, loža, plavi itd

Offline veco

• Trade Count: (+4)
  • Punopravni član
« Odgovori #12 u: Travanj 20, 2013, 20:54:00 poslijepodne »
kupljen je od bakice koja je s njim isla na pijac i vozila unuka u skolu
:D koga god poznajem da je uvezao automobil iz njemačke skoro identičnu priču priča o povijesti automobila uglavnom kupuju se od starijih gospođa i sl.

kad sam radio u njemačkoj nisam mogao naći mjesecima takav automobil od neke starije švabice i sl. tako da sam na kraju kupio od nabildanog ćelavog turčina i srećom sve je ok s autom dok ga nisam prodao dalje...

Offline veco

• Trade Count: (+4)
  • Punopravni član
« Odgovori #13 u: Travanj 20, 2013, 20:55:26 poslijepodne »
-? Ma najveći je problem što mi je to ipak malo preveliko. Nisam ni razmišljao o tako nečemu, ali sam čuo za neku dobru priliku pa me zainteresiralo... Iako se daju veći motori voziti i s manjom potrošnjom ako se pripazi, mislim da mi s tim ne gine potrošnja od min. 13-14 litara po gradu, a to mi je ipak malo previše, jer bi ga vozio skoro uvijek po gradu, rijetko kad bi vidio poštenu otvorenu cestu.

ti si moj brođo, a Audi je must have kod nas ili barem nešto drugo iz VAG koncerna ;)

Offline Šima

• Punopravni član
Odg: Re: Audi A4 2.4
« Odgovori #14 u: Travanj 21, 2013, 03:53:24 prijepodne »
Auto je ipak trazio tetak koji tamo zivi vec 20ak godina, a gospodju sam upoznao.

Btw ako vec trebas auto za gradsku voznju zasto ne vidis ponudu seata 1.4 tdi?
Nemaju bogzna kakvu opremu ali su stedljivi.

Sent from my HTC Sensation Z710e

Offline dado001

• Punopravni član
  • **
  • Spol: Muški   Dob: 46
« Odgovori #15 u: Travanj 21, 2013, 07:36:52 prijepodne »

ovo si dobro zakljucio , dobro si razmisli dali zaista trebas tako jaki motor, i sam imam 3.0 motor,, pa za 650kuna ne predjem ni 500km a rega je 4600kuna, pa onda izgubis volju za dizanjem u visoke okretaje takve auto, osim ako nisi vlasnike neke benzinske,,,lako u maerici voze v8 motore i neznam u europi, recimo bio sam u svicarskoj cijena benzina je u lipu ista a placa jedno 7 puta veca,,,kaj mu je 13 litara potrosnja,,,,,,,,a mi ovdje jadnici nismo nego za 1.0 mootor eto ,,,,,sta reci,,,,,,,

Offline gmatanic

• Punopravni član
« Odgovori #16 u: Travanj 21, 2013, 12:57:26 poslijepodne »
ti si moj brođo, a Audi je must have kod nas ili barem nešto drugo iz VAG koncerna ;)

Pa nije baš da patim za takvim stvarima. U obranu toga govori da trenutačno na posao idem kineskim skuterom. A i stvari koje obavljam po gradu uglavnom s njim obavljam kad je lijepo vrijeme, jer nemam potrebe za nečim većim/jačim/boljim niti patim od toga. Ovo mi se samo učinila dobra prilika, uz tu manu koju sam naveo... 2.4. Ali ipak je mana prevagnula