I ja sam imao jednu do prije 2-3 tjedna dok ju budala nisam premjestio iz velikog zatvorenog akvarija u manji iz kojeg je mogla izaći!!
nabavio sam ju u mađarskoj za nekih par sitnih novaca

, i držao je u velikom akvariju sa zebrastim grgečima, skalarima i čistačima, ancistrusima i ajmonjerima! I sve je bilo fino krasno par mjeseci dok odjednom žabice nema!!

Nema je dan, nema je tjedan pa dva, tri...onda sam išao pomicati panjeve razgrtati travu ali nje nema! pomislio sam da su ju ribe zatukle i smazale, možda i puževi (jabučari)... ALI!!! KAD ONO!!!
Čistio sam akvarij tuto kompleto i kod izbacivanja šljunka izbacim u posudu i koga?? pa ŽABICU!!
bila je živa i zdrava, a kako se uvukla u šljunak i zašto nemam pojma, pošto ima dovoljno drugih zaklona ak su je ribe maltretirale!
e i tako ja nju prebacim u manji akvarij sa samo 3 ribice, reko bit će joj bolje! a ona za 5-6 dana hop i završi na podu gdje sam ju i našao, mrtvu nažalost!
što se tiče prehrane nisam imao problema sa njom, jela je isto što i ribe, naravno kupila je hranu s poda, pa čak je i tabletice za dno tu i tamo znala čvoknuti dok ju ancistrusi nebi poterali!