Srpanj 30, 2025, 08:10:52 prijepodneNajnoviji Član: Kiki24

Autor Tema: žabice  (Posjeta: 1068 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline msokolov

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • **
žabice
« u: Siječanj 09, 2006, 08:50:00 prijepodne »
Koliko god sam tražila po forumu nigdje ne mogu naći ništa o njima. Naime kod nas u zoo centar su došle i sad me zanima ako netko nešto zna o njima da mi napiše. Koji su uvjeti i ostalo da ne kupujem bez veze.
maja

Offline Fenix

• Punopravni član
žabice
« Odgovori #1 u: Siječanj 09, 2006, 09:05:00 prijepodne »
kad sam bio klinac stari mi je imao akvarij i 2 zabice, obje su zavrsile zgnjecene...

ne rastu puno,koliko znam nije ih hranio nicim posebnim.

jedini problem ih je zadrzati u akvariju... inace bile su sa gupijima, švertovima i neznam kaj je jos drzao

Zagreb/Malešnica

Offline MARIO 1975

• Punopravni član
žabice
« Odgovori #2 u: Siječanj 09, 2006, 09:38:00 prijepodne »

I ja sam imao jednu do prije 2-3 tjedna dok ju budala nisam premjestio iz velikog zatvorenog akvarija u manji iz kojeg je mogla izaći!!

nabavio sam ju u mađarskoj za nekih par sitnih novaca, i držao je u velikom akvariju sa zebrastim grgečima, skalarima i čistačima, ancistrusima i ajmonjerima! I sve je bilo fino krasno par mjeseci dok odjednom žabice nema!!

Nema je dan, nema je tjedan pa dva, tri...onda sam išao pomicati panjeve razgrtati travu ali nje nema! pomislio sam da su ju ribe zatukle i smazale, možda i puževi (jabučari)... ALI!!! KAD ONO!!!

Čistio sam akvarij tuto kompleto i kod izbacivanja šljunka izbacim u posudu i koga?? pa ŽABICU!!

bila je živa i zdrava, a kako se uvukla u šljunak i zašto nemam pojma, pošto ima dovoljno drugih zaklona ak su je ribe maltretirale!

e i tako ja nju prebacim u manji akvarij sa samo 3 ribice, reko bit će joj bolje! a ona za 5-6 dana hop i završi na podu gdje sam ju i našao, mrtvu nažalost!

što se tiče prehrane nisam imao problema sa njom, jela je isto što i ribe, naravno kupila je hranu s poda, pa čak je i tabletice za dno tu i tamo znala čvoknuti dok ju ancistrusi nebi poterali!

Maki

Offline arogosic

• Punopravni član
  • **
žabice
« Odgovori #3 u: Veljača 16, 2006, 00:36:00 prijepodne »
uvatiću vam ja pet kila žaba na cetini ,može i koja kornjača -nema problema!
roga

Offline chubby

• Punopravni član
žabice
« Odgovori #4 u: Veljača 16, 2006, 09:29:00 prijepodne »

Offline Frog

• Novi član
  • *
žabice
« Odgovori #5 u: Veljača 16, 2006, 11:07:00 prijepodne »